maandag 30 juni 2014

Anti verveel tips!

Hey!

Voor sommige is de zomervakantie al begonnen terwijl de rest nog zit te zwoegen voor de laatste loodjes. De ene gaat op vakantie, de andere werkt de hele vakantie en sommige blijven gewoon thuis. En als je dan de hele vakantie thuis bent vraag je je soms af: wat moet ik in godsnaam doen?? Ik verveel me dood! En daar word je juist lui van.





Herkenbaar, aangezien ik 4 maanden lang werkloos thuis heb gezeten... Maar wat kan je dan gaan doen? Niet te moeilijk denken en misschien heb je wat aan deze tips:


- Ruim je kamer of huis op (auw ja inderdaad ;)) Of probeer het anders in te richten of misschien kan je het zelfs een ander kleurtje geven.

- Ga iets bakken. Cupcakes, een cake, koekjes, cakepops, een taart of iets voor het avond eten zoals een ovenschotel met aardappels of pasta. Of maak een hele high tea! Ook erg leuk en lekker!



- Nu we het toch over bakken hebben: zoek lekkere variatie tips! Zoals rozijnen, chocola, kokos en vanille toevoegen aan de bovenstaande ideeën. 

- Nog een baktip: Pizza! Bijna iedereen lust geloof ik wel pizza. En je kan echt ein-de-loos variëren met pizza. Dus kies eens een keer niet voor je trouwe pizza Margarita en gooi er fruit bij op, want niet alleen ananas kan erop. Probeer gewone ham of rauwe ham erop. Broccoli of spinazie erbij. Jeetje ik kwijl nu al bijna!

En nu kwijl je al helemaal! Yummm!



- Na alles over eten is het tijd voor iets beters denk ik: sporten. Ikzelf ben niet echt een sportfanaat, maar voor beweging loop ik toch een paar keer in de week een rondje van minimaal een uur. Niet steeds dezelfde route. Of ga lekker het bos in. Wat ook leuk is, en misschien alleen een sport is voor op de camping, is batminton. Je kan er actief en serieus mee gaan maar een keer gezellig erbij lachen op z'n tijd is ook leuk. Of ga een lekker stukje fietsen met vriendinnen, je ouders of broers/zussen. Verzin maar wat! Want sport hoeft niet alleen voor het presteren zijn! Sport is ook voor de ontspanning.

- Kijk eens Disney films terug die je vroeger misschien wel duizend keer heb bekeken. Het gekke is dat je op latere leeftijd anders tegen die films aan kijkt. Tenminste dat heb ik. Maar toch blijf ik Disney films erg mooi vinden! Maakt niet uit hoe oud je bent hoor!



- Wat je ook tegen de verveling kan doen, is met jezelf bezig. En dan met make-up bijvoorbeeld. Maak je ogen eens op om te kijken of het leuk staat met behulp van Youtube fimpjes. Of lak je nagels in een leuke of verschillende kleuren met nailart. Wat je ook kan doen, is experimenteren met je haar! Probeer een leuke knot te maken of een vrolijke vlecht in je haar. Heb je krullen, stijl het eens of andersom: stijl haar gaan krullen. 

- Nu je toch de tip kreeg om je kamer en/of huis te gaan opruimen: maak zelf leuke decoratie voor in huis! Ofwel: DIY dingetjes maken! Ook daarbij moet je niet te moeilijk over nadenken. Een vaas kan je gauw opvrolijken met decoratie zand of steentjes en (neppe) bloemen of takken. Ook kan je Washi tape op bijvoorbeeld vazen of glazen plakken voor een vrolijk tintje. Als je op Google of Youtube DIY intikt, kom je echt heel veel leuke dingen tegen wat helemaal niet moeilijk is!

- Wat ook een leuke bezigheid is, is series gaan kijken. Dan ga ik je geen tips geven welke series je moet gaan kijken, want ik ben er niet zo fan van. Maar als je op internet zoekt, kan je veel vinden. Je kan je downloaden of gewoon online kijken.



- SMOOTHIES! Haha ja die zie je vaak op mijn blog voorbij komen, maar ook die komen gewoon uit ideeën wat ik lekker vind of wat mij lekker lijkt. Dat kan je zelf natuurlijk ook proberen en mee experimenteren.

- Wat ik destijds vaak heb gedaan, was mijn laptop eens opruimen! En nee daarmee bedoel ik niet dat ik hem in de kast heb gelegd, maar wat je erop hebt staan. Foto's sorteren en uitzoeken, delete die bijv. bewogen zijn of die je eigenlijk niet weer wilt tegenkomen. Als je vaak plaatjes hebt opgeslagen, zoek die ook eens uit, dat scheelt ook weer in geheugen van je laptop. Wat ik ook heb gedaan, was allemaal dingen van school nog verwijderd, aangezien ik al een poosje van school af ben ;) Nog een tip: als je foto's je dierbaar zijn, maak een bakc-up!! Kopieer ze naar een harde schijf of USB stick.

- Je kan ook gaan shoppen met vriendinnen of een leuk dagje uit gaan naar een pretpark, zwembad, een trein tour maken of naar een recreatieplas gaan. Lekker naar de mensen kijken en kijken of er nog iemand een blunder begaat met uitglijden of afzakkende zwemkleding ;)



- Bedenk wat jij zou gaan doen als jij meer dan 1 miljoen euro wint. Schrijf ze op en misschien kan je er wel een leuk verhaal van maken!

- Of organiseer als het mooi weer is/word een barbecue dat iedereen iets van vlees, salade, stokbrood of groenten mee neemt. Scheelt voor iedereen ook in de kosten. Een barbecue kan je ook combineren met een zwembad feestje en leuke water activiteiten.  Maar sloof je niet uit ;) (zie hieronder)




- Creatief bezig zijn. Probeer iets te tekenen of schilderen, ga foto's maken en bewerk ze. Probeer via Youtube Loom armbandjes en figuurtjes maken. Pimp je kleding of tas. Probeer gewoon iets wat je normaal niet zou doen, wie weet valt het juist mee en heb je een leuke bezigheid!




Eigenlijk zijn dit gewoon simpele tips die iedereen kan doen. Probeer er gewoon iets leuks van te maken en ga niet de hele dag op je kamer zitten achter je computer. Ga er gewoon lekker op uit of doe leuke dingen! Het is makkelijker dan je denkt om aan iets te beginnen. En natuurlijk hoef je niet elke dag actief bezig te zijn, een dagje bankhangen of uitslapen tot in de middag is ook niet verkeerd. Maar het zijn gewoon leuke tips waar iedereen wat mee kan! Heave fun!

Groetjesss!





zondag 29 juni 2014

Smoothie time!

Hey!

Jaa het is weer tijd voor een lekkere smoothie! Vandaag hebben we familiedag gehad, maar dit viel letterlijk en figuurlijk in het water... We hebben geen 1 buiten activiteit kunnen doen en zaten grotendeels binnen om te schuilen voor de fikse buien en onweer. Gevolg dat we al eerder thuis waren dan gedacht. Maar het weer is het enige waar je niks aan kan doen.

Maar ik zei het al: tijd voor een smoothie. We hadden om 2 uur al de barbecue aan daar en waren om 4 uur na een ijsje al uitgegeten. Maar nu toch eventjes zin in iets lekkers erna. Dus heb ik een lekkere smoothie gemaakt.


Dit keer heb ik banaan, een groene appel (Granni Smith) en een sinaasappel in de smoothie gedaan. Maar de sinaasappel heb ik geperst met een paar andere erbij, maar wel het vruchtvlees gehouden.


Handig zo'n appel snijder! Ik zag ze bij de Ikea voor een poos terug, maar die was binnen no time kapot helaas. Dus kocht ik eentje via Ebay voor weinig. En die werkt tot nu toe perfect! Maar afgelopen vrijdag was ik ook bij de Ikea en zag ze wel liggen, maar goed nu heb ik weer eentje ;)



Op Ebay zag ik ook banaan snijders. Maar die heb ik (nog) niet besteld. Dus gebruik gewoon een snijmesje. Ook de appel heb ik trouwens daarna in kleinere stukken gesneden. Maar dit verschilt per blender wat hij aan kan, want ik heb een kleine.

Verder heb ik er nog magere yoghurt bij toegevoegd en shake it baby!


En dan heb je een lekkere smoothie als deze als resultaat! Er zitten wel kleine groene stukjes schil door, omdat ik de appel niet heb geschild. Maar dat doe ik eigenlijk nooit, want in de schil schijnen de meeste vitamines in te zitten! En aangezien ik voor 1 glas 1 banaan heb gebruikt, is de smaak van banaan ook niet zo overheersend. Dus deze is lekker fris! Mocht je het iets te zuur vinden, kan je altijd nog een klein beetje suiker toevoegen.

Dus slurp ik ondertussen de smoothie weg met het geluid van onweer op de achtergrond terwijl de zon schijnt. Ja raar weer steeds. Maar goed weer of geen weer, smoothies kunnen altijd vind ik! :)

Groetjesss!




donderdag 26 juni 2014

Action shoplog

Hey!

Sorry ik kon een paar dagen niks posten omdat bij mij thuis helaas het internet er uit ligt. Door een bliksem inslag in de buurt hebben wij al dagen geen kpn. Gelukkig heb ik nog wel mobiel internet voor mijn email te checken enzo, maar leuk is anders, want ik kan ook niet bloggen! Dus ben ik nu even gezellig bij mijn moeder op bezoek en zijn we samen naar de Action geweest en hebben weer leuke dingetjes gekocht! Maar eerst heb ik eventjes haar laptop ingepikt om toch even deze shoplog te kunnen publiceren :)


Een leuke letterbak die je zelf kan versieren enzo. Ik ga hem binnenkort maken en dan post ik het hier ook even :) Ook was er een pakket om zelf een vogelhuisje te maken, maar ik heb al 2 vogelnestjes onder de dakgoot zitten dus dat is dan een beetje overbodig ;) Deze set kost €2,49.



Een leuke map om zelf recepten in te schrijven. het is een ringband met 2 ringen dus je kan er zelf ook nog iets aan toevoegen. Erg leuk idee! €1,99.

En een leuk setje met mini soliconen cake vormen. Ja ze zijn echt mini, erg leuk! Met een paar simpele recepten erbij kan je er iets lekkers van maken! Binnenkort eens proberen. €1,59


Een garde komt altijd van pas! Die van mij was helaas niet zo goed meer dus voor €0,99 heb ik een leuke gekleurde nieuwe garde!


Als laatste nog een pak dessert rijst. Dit is weer ander rijst dan die je gewoon kookt voor Aziatische gerechten. Deze rijst is geschikt dus als dessert. Bijvoorbeeld voor rijstenpap en rijst taartjes. Want ik zag laatst bij iemand een heerlijk recept van rijst taartjes. Die ga ik binnenkort eens proberen te maken. Ik zag hem laatst in de supermarkt voor €1,25 geloof ik, maar hier kostte hij maar €0,69 :)


Ja dit was het alweer! Ja ik heb me netjes gehouden deze keer, want je hebt ook zooo veel leuke dingen bij de Action. Word je altijd een beetje hebberig van aangezien het gewoon niet duur is daar! Ook zag ik dat ze daar Loom elastiekjes verkopen voor ik meende €0,79. Maar het was er zo druk bij die bak, dat ik voor geen mogelijkheid er tussen kwam om te kijken, hoezo word je hebberig van de Action ;)

Maar goed, ik weet dus nog niet wanneer ik de volgende blogpost kan publiceren, maar het komt vast wel weer goed! Morgen gaan we naar de Ikea, wie weet wat we daar gaan kopen :)

Groetjesss!




dinsdag 24 juni 2014

Ik probeerde de Magnum Limited Edition

Hey!

Op de reclame kwam hij al voorbij: de Magnum Limited Edition met champagne. Ik raakte ook nieuwsgierig hoe deze zou smaken. Dus heb ik hem meegenomen en schrijf ik er een kleine review over!




Ja mooie verpakking! Soort 3D glinster effect. Valt leuk op! En las op de achterkant dat er nog echt champagne in zit ook, 0,5% alcohol. Dan moet je er wel heel veel van eten wil je een beetje tipsy worden ;)



Hij is dus echt zilverkleurig. En van dichtbij glinstert hij ook een beetje. Ja wel leuk!



Mét een lekkere dikke laag chocola. En ook deze kraakt niet zo als op de reclame als je er een hap van neemt... ;)



Conclusie: Ik vind hem erg lekker! Je proeft inderdaad wel een beetje van de champagne, maar het heeft geen overheersende smaak vind ik. Ik zou hem weer kopen! Heb jij hem al eens gehad? Wat vond je er van? En mocht je er nieuwsgierig naar zijn, proberen kan altijd, maar smaken verschillen!


Groetjesss!




maandag 23 juni 2014

Relax, take it easy

Hey!

Nu ik de topic titel in tik, krijg ik meteen het liedje van Mika in mijn hoofd. Maar goed. Relaxen, ontspannen, klinkt vanzelfsprekend toch? Nou voor mij toch niet echt altijd. Ik heb net 5 drukke werkdagen achter de rug en nog ben ik druk in mijn hoofd met van alles en nog wat en geen idee waarom. Is dat je onderbewustzijn? (Dus vandaar dat ik de afgelopen dagen hier niet echt actief was ;)) Maar toch is ontspannen vaak erg fijn. Maar sommige mensen kunnen slecht ontspannen. Dus wat kan je dan het beste doen?

  

Ja niks doen... Is dat ontspannend? Voor de ene wel en voor de andere weer niet. Dus niet meteen het advies van Patrick Ster aannemen en eens kijken wat juist wel leuk is!



Tip 1: Drink een lekker kopje thee. Bijvoorbeeld kamille thee. Groene thee en rooibos thee bevatten bijvoorbeeld weinig tot geen cafeïne. Handig voor het slapen gaan.

Tip 2: Laat je lekker masseren. Als je een vriend hebt, kan hij bijvoorbeeld je rug of voeten masseren! Maar ook zelf kan je je voeten masseren als je er last van hebt. Gebruik bijvoorbeeld lavendel olie of kokos olie. (vergeet niet dat je dan gladde voeten hebt ;))

Tip 3: Muziek luisteren. Luister voor het slapen gaan je favoriete, maar rustige muziek. Of gewoon lekker op de bank naar muziek luisteren is ook vaak lekker ontspannend.

Tip 4: Lees een boek. Ikzelf ben niet echt een lezer, maar toch ben ik sinds kort weer begonnen met boeken lezen. En ja ik droom er zo in weg en vergeet alles om mij heen :)

Tip 5: Neem een douche of bad. Helaas heb ik dan geen bad thuis maar ik kan ook ontspannen onder de douche. Geef jezelf een lekkere scrub of smeer je in met bijvoorbeeld kokos olie.

Tip 6: Creatief bezig zijn. Ja voor mij is dit ook ontspannend. Ik ben dan niet goed in tekenen, maar iets schilderen vind ik altijd leuk om te doen! Ook andere DIY dingetjes maken of fotografie kan ontspannend zijn. Ook ben ik laatst begonnen met loom armbandjes maken en werkt ook wel ontspannend.

Tip 7: Een film of serie kijken. Dus pak gewoon een leuke film of serie, ga lekker op de bank of op bed liggen. Een zakje chips of popcorn op z'n tijd mag heus wel voor een keer en voorzie jezelf van drinken.

Tip 8: Erop uit gaan. Bijvoorbeeld naar het strand als je daar dichtbij woont. Dan kan je je voeten en benen meteen een lekkere zandscrub geven! Of ga lekker de stad in, lekker lunchen met vriendinnen of een ijsje eten.

Tip 9: Koken en bakken. Probeer zelf eens iets lekkers te bakken, bijvoorbeeld koekjes, een cake of cupcakes, want dat is niet zo moeilijk. En koken kan ook niet moeilijk zijn. Bijvoorbeeld pasta of een ovenschotel. Zouden je ouders ook leuk vinden! (indien van toepassing). Of experimenteer met smoothies en fruit!

Tip 10: Internetten! Ja wat vervelend, maar ik kan ook uren op internet rond kijken. Zoals op Ebay en bloggen natuurlijk! Ook doe ik graag blog inspiratie op en zoek leuke recepten uit. 

Nouja dit zijn gewoon 10 simpele, maar leuke tips die je ook kan doen als je je verveelt. Hopelijk hebben jullie wat aan deze tips. Want het zijn gewoon leuke en makkelijke dingetjes wat voor iedereen geloof ik wel bereikbaar is :)

Groetjesss!




vrijdag 20 juni 2014

Nog meer loom!

Hey!

Jaaa ik heb de smaak te pakken met loom bandjes maken! Ook heb ik eventjes wat extra elastiekjes gekocht en een starters pakket met een loom bord, nóg een haaknaaldje, sluitingen en elastiekjes. Dit heb ik allemaal gekocht bij een oud collega die dit verkoopt bij haar winkeltje. Ze heeft erg veel leuke en goedkope loom en andere leuke spulletjes!

Zo, nu kan ik voorlopig even weer vooruit!


Binnenkort eens meer gaan proberen te maken met behulp van Youtube filmpjes! Want ik zag al een filmpje hoe je een loom ijsje kan maken en hartjes. Eens kijken of ik die creativiteit ook in mij heb!

Ik heb even een paar leuke Youtube linkjes opgezocht met dingetjes wat mij leuk lijkt om te gaan maken!

- Penguin
- Schildpadje
- Infinity armbandje (hee dit meisje ken ik van vroeger! Was toen een vriendin van een vriendin! Grappig!)
- Ijsje
- Konijntje

Maar er is zoveel te vinden op Youtube! Enjoy!

Eerst even eten klaarmaken en kijken wat ik ermee kan maken.

Groetjesss



 

donderdag 19 juni 2014

Avocado plant part 3

Hey!

Op 5 juni had ik het bericht geplaatst met deel 2 van de avocado plant. En ik dacht: ik plaats er binnenkort even weer een update! Maar helaas tot nu toe is er weinig gebeurd...



Inderdaad zoals je ziet... Weinig verandering. Ik geef hem gewoon water, hij staat op een warme plek en niet in de zon. Nouja ik las dat het 2 weken kan duren tot er een sprietje uit groeit, nou ik ben benieuwd, aangezien het vandaag 2 weken geleden is dat ik hem geplant heb. 

Straks moet ik er echt tegen gaan praten en alle liefde geven, haha. Of misschien iemand met een gouden tip? Nouja word in ieder geval weer vervolgd dus!

Groetjesss!




woensdag 18 juni 2014

Loom

Hey!

Tegenwoordig ontkom je er niet aan en kom je het overal tegen: loom bandjes. Leuke bandjes die je zelf kan maken met elastiekjes in de wereld aan kleuren! Laatst legde een buurmeisje van mijn moeder uit hoe dit moest. Het verbaasde mij dat een meisje van 8 het beter snapte dan ikzelf, oeps.

Maar toch zie je steeds meer dingetjes dan alleen armbandjes tegenkomen. Je kunt er tegenwoordig ook poppetjes van maken, sleutelhangers, hartjes en ijsjes zag ik al voorbij komen. Dus raakte ik toch weer nieuwsgierig. Dus ben ik eens op Youtube gaan kijken naar filmpjes en kocht een zakje elastiekjes voor 80 cent om het te proberen. Maar nu kan ik zeggen dat ik het nu nog snap ook nog! Onlangs een 3 jarig meisje het voor doet in dit filmpje.

Dus dat armbandje heb ik ook gemaakt. Het schijnt de visgraat te heten. (nog even kijken wat voor ''soorten'' er nog meer zijn) En eerlijk gezegd lukt het mij aardig. 



Haha ja ik doe het op mijn vingers! Kan eigenlijk ook wel prima. Ik las ook dat het gewoon op 2 potloden kan of op een vork. Maar ik kreeg deze tip. 


En ja het resultaat. Haha ja ik ben er wel een beetje trots op aangezien ik het eerst niet snapte en er toch op waagde. En aangezien bijna iedereen tegenwoordig er al mee bezig is, kan ik niet met alles achterblijven. Onlangs dat veel rages of populaire dingen van tegenwoordig mij niet veel interesseren. 

Binnenkort ga ik toch meer kleuren elastiekjes kopen en zo bord. Eens kijken wat ik nogmeer kan maken! Kunnen jullie ook veel met loom elastiekjes maken?

Groetjesss!




dinsdag 17 juni 2014

Herkenbare dingen

Hey!

Je (her)kent het vast wel: de herkenbare dingen die iedereen overkomt soms. Soms baal je ontzettend van die momenten, maar als je ziet dat meerdere dit ook hebben of meegemaakt, kan je er wel meer om lachen, toch?



Vaak heb je verschillende dingen waar je jezelf in herkent, op school of op het werk hebt meegemaakt. Maar je bent dus heus niet de enige. Dat merk je vanzelf wel bij het zien van deze plaatjes ;)


















Oh well, we hebben allemaal de momenten dat je het herkent. Zolang het geen blunders zijn is het goed denk ik soms ;)


In welke dingen hierboven herken jij jezelf ook in? Ik geef toe dat ik ze in allemaal wel herken haha.

Groetjesss!



 

25 songs in 25 days

Edit: Ik had dit zondag 15 juni gepubliceerd, maar kom er nu pas achter dat hij nog op concept stond. Sorry!


Hey!

Op internet zag ik het lijstje: 25 songs in 25 days. Lijkt mij erg leuk om in te vullen! En dat ga ik hier op mijn blog doen ook. Alleen post ik niet elke dag een liedje, maar ik begin er vandaag mee, 22 mei 2014, de dag dat ik deze blog begonnen ben :) En als de 25 dagen voorbij zijn, publiceer ik dit bericht met mijn complete lijst na 25 dagen :) Klinkt leuk vind ik! Dus deze intro is bij het publiceren al bijna een maand oud dus ;)




Klik voor een betere leesbaarheid!




Maar bij deze begin ik met de 25 songs is 25 days :)

Donderdag 22 mei
Day one: a song from your childhood

Kelly Family - I can't help myself
Als klein meisje was ik helemaal fan van The Kelly Family, ging zelf naar concerten met mijn moeder (wel veilig op de tribune ;) ) Verder had ik t-shirts van hun en video banden. Heerlijk om dit liedje weer te horen, smelt er zo bij weg.


Vrijdag 23 mei
Day 2: a song that reminds you of a recent ex-boy/girl friend

Hier heb ik eigenlijk geen liedje voor, want ik heb al 5,5 jaar een relatie met mijn vriend en met diegene waar ik daarvoor ''iets'' heb gehad is dan al meer dan 7 jaar geleden. Maar ik vind dit nummer er wel iets bij passen, omdat het destijds hetzelfde ging als in de clip. (ja lang verhaal, bye)

A bullet for my Valentine - Tears don't fall

Zaterdag 24 mei
Day 3: a song that reminds you af one or both of your parents 

Sorry, hier heb ik eigenlijk ook geen liedje voor. Mijn ouders zijn nu 5 jaar gescheiden en ik heb verder geen contact met mijn vader. Dus heb ik geen nummer voor hun. Mijn moeder heeft nu een relatie en ik heb haar nog nooit zo gelukkig gezien met hem! Ik kan hem eerder beschouwen dan mijn eigen vader en met ''ouders'' bedoel ik dan mijn moeder en stiefvader. Dus dit liedje is dan voor hun:

Queen - Somebody to love

Zondag 25 mei

Day 4: a song that calms you down

Dat is dan dit liedje: Lorde - Royals. Ook omdat het een mooi nummer is.

Maandag 26 mei
Day 5: a song that is often stuck in you're head

Dat is Katy Perry - Roar. Toen ik dit liedje voor het eerst hoorde, had ik hem bijna een week in mijn hoofd. Maar hij blijft wel leuk... Soms ;)

Dinsdag 27 mei
Day 6: a song that reminds you of a best friend

Dit is een vrij oud nummer, maar het doet mij denken aan mijn beste vriend. Hij is op 13 februari 2012 overleden aan kanker. En hij vergeleek zich vaak met Brainpower omdat hij er serieus op leek ;) Dus bij deze:

Brainpower - Dansplaat

Woensdag 28 mei
Day 7: a song that reminds you of the past summer

Even diep nadenken... Maar dit nummer heb ik toen vaak genoeg gehoord:

Psy - Gentlemen 

Donderdag 29 mei
Day 8: a song that reminds you of you're first "love"

Dat is dit nummer: Maroon 5 - this love . Mijn eerste vriendje was een drummer en die had dit liedje voor mij gedrumd haha. Jeetje ik ga me oud voelen omdat dit nummer ook al zo oud is haha.


Vrijdag 30 mei
Day 9: a song that makes you hopeful

Ja om eerlijk te zijn.... Weet ik hier niks op. Ik heb echt bijna 2 uur op Youtube gekeken maar ik heb hier geen nummer voor. 

Zaterdag 31 mei
Day 10: a song by your favorite band

DEZE! Him - Wicked game en deze:  Him - Scared to death

Zondag1 juni
Day 11: a song on the soundtrack of you're favourite movie

Super leuke film! En dit nummer ook: Brother Bear - On My Way

Maandag 2 juni
Day 12: the last song you heard

Dat is een machtig mooi nummer die ik in de auto hoorde van Herman Brood - Saturday night



Dinsdag 3 juni
Day 13: a song that reminds you of a former friend

Dat is dan dit nummer: Linkin Park - Faint. Mijn vriendje van vroeger en een vriend daarvan die drumde allebei en hadden dit nummer een paar keer gedrumd voor publiek. Blijft een mooi nummer!

Woensdag 4 juni
Day 14: a song that reminds you of your boy or girlfriend

Mijn vriend stuurde mij dit nummer ooit eens in het begin van onze relatie. Ik kende deze band niet eens, maar ze hebben super goede muziek! Inclusief dit nummer:

Girls Under Glass - When I Think About You 

Donderdag 5 juni
Day 15:  a song you love singing along to

Ookal kan ik niet zingen, dit nummer vind ik heerlijk om mee te zingen(/schreeuwen? :p) in de auto:

30 Seconds to Mars - From Yesterday


Vrijdag 6 juni
Day 16:  a song that has made you cry

Ja dit zijn toch vaak liedjes wat je normaal erg mooi kan vinden, maar als je hem ergens hebt gehoord kan je er verdrietig van worden. Zoals dit nummer die ik hoorde op de herdenkingsdienst van mijn beste vriend: Lionel Richie - Hello. Ik wist niet dat het nummer zo oud was eigenlijk... Maar blijft en mooi nummer, slik

Zaterdag 7 juni
Day 17: a song that wants to make you dance

Ookal heb ik helemaal NIKS met voetbal, dit liedje blijft erg leuk! Het nummer is alweer 4 jaar oud en toen liep ik stage op een camping in een animatie team. Wat hebben we dit vaak gedanst! Shakira - Waka Waka

Zondag 8 juni
Day 18: a song that you love but rarely listen to

Uuhm ja hier heb ik ook geen liedje voor geloof ik. Want dit zou ik niet echt weten haha.

Maandag 9 juni
Day 19: the first song on your ipod/mp3

Ik was 13 toen ik op de middelbare school zat en toen kreeg ik voor mijn verjaardag mijn eerste mp3 speler. Ik was echt gek op dat ding en hij was mij echt heilig! Ik was destijds al helemaal fan van Linkin park en dat waren ook de eerste nummers op mijn mp3 speler. Alleen weet ik niet meer welke, maar dit nummer komt uit ongeveer die tijd: Linkin Park - Breaking the Habit

Dinsdag 10 juni
Day 20: the last song on your ipod/mp3

Tegenwoordig heb ik geen mp3 speler meer, maar luister ik vaak Spotify via mijn telefoon. En dit was het laatste nummer die ik toen geluisterd heb: The Birthday Massacre - Red Stars

Woensdag 11 juni
Day 21: your favourite song

Ik heb niet echt een favoriete nummer, maar voornamelijk ook veel nummers die ik hier ook heb gepost :)

Donderdag 12 juni
Day 22: a song that someone has song to you

Weer geen youtube liedje vandaag, want om eerlijk te zijn heeft nog nooit iemand iets voor mij gezongen.

Vrijdag 13 juni (aaaah vrijdag de 13e! Haha nee ben niet bijgelovig)
Day 23: a song that you cannot stand to listen to

Haha daar ga ik mezelf niet aan wagen voordat ik het liedje de hele tijd in mijn hoofd heb. En dan is het echt vrijdag de 13e voor mij ;)

Zaterdag 14 juni
Day 24: a song that you have danced to with your best friend

Als je de titel ziet, zou je niet meteen weten wie dit is, maar dit dansje heb ik zovaak gedaan haha. Jeetje wel nostalgie, het liedje komt uit het jaar 2000. Feelin old yet?

Mr. C The Slide Man - Cha-Cha Slide

Zondag 15 juni 
Day 25: a song that you could listen to every day without getting tired of it.

Hoewel velen al gek zijn geworden van dit nummer, kan ik hem altijd nog meezingen en volop blijven luisteren! 

Ylvis - The Fox (what does the fox say)



Zo, dit was mijn soort van experiment met 25 songs in 25 days. Het was leuk om zulke nummers bij elkaar te zoeken. Probeer het zelf ook eens zou ik zeggen! Het is een leuke bezigheid!


Groetjesss







zaterdag 14 juni 2014

Smoothie time!

Hey!

Ja alweer een smoothie! Altijd even lekker na een dag werken! Oh ik krijg er geen genoeg van en blijf het leuk vinden om toch wat fruit combinaties te gaan proberen. En ook deze keer heb ik iets nieuws geprobeerd: een smoothie met mango, banaan en een scheut sinaasappelsap. 




Ook de mango heb ik zelf gesneden. Maar ik weet niet wat ik fout doe, maar ik heb er altijd ruzie mee haha. Ik schil hem gewoon en snijd om de pit heen, hoe moeilijk kan het zijn? Maarja ik blijf ermee smeren. Nouja hup de banaan erbij en in de blender.




En dan krijgen we dit heerlijke eindresultaat! Ik vind deze combinatie erg lekker! Hoe vinden jullie hem eruit zien? Lekker zomers? Lekker om gewoon eens te proberen!

Fijn weekend :)




vrijdag 13 juni 2014

Pimp my table!

Hey!

Gisteren en vandaag ben ik bezig geweest met een tafeltje opnieuw te gaan verven die bij ons altijd buiten stond. Bij onze vorige woning stond hij mooi op het balkon, maar nu hebben we geen balkon meer en werd het tafeltje eigenlijk een beetje verwaarloosd en een paar spinnen hadden droog onderdak gevonden aan de onderkant. Maar eigenlijk zag hij er niet meer uit (zie eerste foto) Dus heb ik heb gewoon eventjes goed geschuurd en geverfd. 


1: Ja zo erg zag hij er uit. Spinnenfamilie is ondertussen verhuisd.
2: Even goed opschuren! En daarna even goed afnemen met een vochtige doek.


3. Ja verfspullen gereed! ik heb gewoon witte verf gebruikt.
4. En ja toen moest hij goed drogen, maar dat lukte wel met dit weer.



Tadaaaa! Het eindresultaat! Weer mooi netjes. En hij staat nu ook weer buiten, maar ziet er nu beter uit, toch? En met een plantje erop, en een leuk kipje voor de sfeer. Aangezien ik altijd nog wel 2 of 3 kippen wil hebben haha.

Zo, ik heb me wel weer vermaakt en het voelt goed om weer iets moois van iets te maken. Eer van je werk, ja die zin zocht ik. En zoals ze vaak zeggen: het houdt je van de straat ;) 

Groetjesss!




donderdag 12 juni 2014

Recente Ebay aankoopjes

Hallo!

Zoals velen heb ik ook een aardige Ebay verslaving. Ik koop vaak leuke dingetjes waar je juist wel iets aan hebt. Of juist helemaal niet ;) Ook bied ik soms eens op leuke sieraden, maar ik win bijna nooit iets haha omdat ik dan bied en vervolgens niet oplet en dan is de veiling alweer afgelopen voordat ik er weer aan denk. Dus daar moet ik nog even goed bij opletten. Ook bij artikelen die verkopers veilen, moet je goed op de verzendkosten letten! Straks bied jij 5 dollar voor een item en betaal je 8 dollar aan verzendkosten terwijl je het item ook voor 3 dollar had kunnen kopen (bijvoorbeeld)

Maar goed, bij deze een paar aankoopjes die onlangs binnen zijn gekomen:


 Dit is echt ideaal: een externe oplader! Je laad hem op zoals je telefoon en je laad je telefoon ermee op! Ik ben er erg blij mee en kan 2 tot 3x mijn telefoon ermee opladen als hij bijna leeg is. Ik kocht hem bij deze verkoper. Die heeft ook veel leuke dingetjes!



En mijn nieuwe nogsteeds heilige telefoonhoesje! Het merk is van Headcase en ze hebben veel mooie hoesjes en ook vaak leuke acties. Ik kocht het hoesje bij deze verkoper en die hebben echt heel veel hoesjes in alle merken en modellen.



Dit schattige sushi telefoon houdertje heb ik een poos geleden besteld, maar helaas paste mijn telefoon er niet in dus gaf hem weg. Maar nu heb ik een andere telefoon en toen dacht ik: hmm ja deze past er wel in! Dus opnieuw besteld haha. De verkoper heeft ze out of stock maar als je zoekt op sushi cute phone holder kom je aardig ver.

  
Dit was eigenlijk een aankoopje dat je denkt: dit MOET ik hebben, en waarom? Tot nu toe nog niet gebruikt haha. Maar het is een heel handig mini portemonneetje. Je kan er gewoon geld in doen maar pasjes niet. Dus wel handig als extra portemonneetje voor kleingeld in te bewaren. Dat ga ik nu ook doen en leg deze in de auto of in mijn tas, zodat je altijd wat kleingeld bij de hand hebt. Tags: mini wallet hardcase


En mijn nieuwe camera tasje! Deze heb ik 6 juni besteld en vandaag (12 juni) kwam hij al binnen! 5 star feedback dus! Hij past perfect (heb ik natuurlijk geen foto van gemaakt...) en het hoesje ziet er mooi uit. In de omschrijving stond dat hij ook waterdicht is, alleen durf ik dat met mijn camera erin niet te proberen. Verkoper.


Verder wacht ik nog steeds op andere leuke dingetjes voor in de keuken zoals een appelsnijder en een bananen snijder. Maar ook een paar leuke sieraden! Als ik dit verder allemaal weer binnen gekregen heb, dan post ik het hier wel op mijn blog :) En ondertussen zit ik weer rond te kijken voor andere leuke dingetjes op Ebay, oh blijft leuk en lichtelijk verslavend. Al vind ik het jammer dat ik geen kleding kan kopen via Ebay want tsja dat is te klein voor mij aangezien de maten daar veel kleiner zijn.

Maar goed bij deze een paar leuke Ebay aankoopjes wat ik leuk vind om met jullie te delen. De prijzen die ik erbij heb gezet waren op dat moment dus het kan zijn dat ze veranderd zijn.

Groetjesss!




woensdag 11 juni 2014

Pasta salade

Hey!

Het is nog steeds lekker weer! Nouja hier tenminste. Vannacht alleen 3 onweersbuien gehad met regen, maar dat is alleen maar goed voor de tuin. Ook met warmer weer eet je vaak wat anders dan normaal. Je gaat eerder voor een frisse salade dan een bord met aardappels, groenten en vlees. Ook lekker, maar ikzelf kies liever voor een lekkere salade!

En vanavond eten we een salade met pasta. Een koude pasta salade dus. Erg lekker en dit maak je in een kwartiertje klaar!

Ingrediënten:

Pasta (penne of farfalle) ongeveer 100 gram per persoon.

Groenten wat jij lekker vind om koud te eten. Ik koos voor komkommer, tomaat, mais, gele en rode paprika.

En een beetje gewone sla dressing

Hoe ga je te werk: 


Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.

Ondertussen snijdt je de groenten in kleine stukjes.

Als de pasta gaar is, ga je deze afgieten in een vergiet en spoel het af met koud water. Zo is de pasta sneller koud, want lauwe pasta in de salade vind ikzelf niet echt lekker. Even goed uitschudden!

Mix de koude pasta met de groenten in een kom en voeg na eigen wens de sla dressing toe.

En dan kan je het op een bord serveren of in een kommetje.

Zo maak je gewoon een simpele koude pasta salade in een mum van tijd! Je kan ook afwisselen met de salade natuurlijk. Je kan er gewone sla bij toevoegen, courgette, bleekselderij of mozzarella. Ook kan je zelf iets met olijfolie toevoegen, het kan allemaal, gewoon eens proberen :)

Dus 3x raden wat ik ga eten vanavond:



Eetsmakelijk!