zondag 31 augustus 2014

My life in pictures week 35

Hey!

Het is weer tijd voor een serie van ''my life in pictures''!



Maandag 25 aug.




Jeej mijn vriend kwam vanmorgen vroeg weer thuis van zijn vakantie bij een vriend in Polen. En hij heeft heel veel lekkere dingen meegenomen! 


Dinsdag 26 aug.




Weer wezen werken in het hotel en het verbaasde mij weer wat voor rotzooi mensen kunnen achterlaten. Maar daar ga ik geen foto's van maken... En thuis nog even weer in de tuin geweest. Alleen bij mijn gekweekte kalebassen, want de rest met het onkruid geef ik op ;) Maar die kalebassen planten groeien echt nog steeds aan 1 stuk door en elke week kan ik zo een stuk of 20 eraf plukken/knippen! 


Woensdag 27 aug.



Ookal moest ik vandaag werken, toch heb ik van het mooie weer kunnen genieten. Op het werk had ik niet eens in de gaten dat het lekker weer was, maar toch nog eventjes in de zon gezeten en me ook weer even kind gevoeld met een bellenblaas haha!


Donderdag 28 aug.



Vandaag afscheid moeten nemen van mijn van mijn Mazda :(Helaas is het niet anders. Want hij heeft schade door een ongeluk en de reparatie is erg duur... Wel heb ik er een andere auto voor terug die we nog gaan oppoetsen! Verder ben ik ook weer heerlijk verkouden... Ik word er gek van pff...

Vrijdag 29 aug.



Vandaag weer een lange werkdag gehad, maar ik vermaak mij prima verder daar! (foto van Slagharen had ik al op Instagram geplaatst) En 's avonds lekker een tv avond samen gehad met the Simpsons! 

Zaterdag 30 aug.



Vandaag zijn mijn vriend en ik weer van start gegaan met meer fruit te gaan eten. We zeggen altijd beiden dat we hier gek op zijn, maar het schiet er altijd weer bij in. Dus vandaag weer gestart!


Zondag 31 aug.



Vandaag onverwachts vrij! Dus heb ik lekker bij mijn ouders gegourmet en mijn opa en oma waren er ook bij. Toch wel gezellig ja :) En onderweg nog even een mooie foto gemaakt van de zonsondergang! 


Dus dit was weer een drukke en gezellige week. Soms denk je dat je niet veel beleefd, maar als je zoiets als dit maakt, zie je toch dat je weer van alles beleefd hebt, vind ik :) En vind het ook leuk om te maken :)

Groetjesss!
 

vrijdag 29 augustus 2014

Waar ik altijd nog eens heen wil...

Hey!

Iedereen heeft het wel: waar wil je altijd nog eens naartoe. Een bestemming zoals een gebied ergens ter wereld of juist een specifiek land of stad. Ik heb zelf een klein lijstje gemaakt van dingen, landen en steden waar ik altijd nog eens naartoe wil. Alhoewel ik wel veel landen al heb bezocht, ben ik op mijn 23ste nog nooit in een vliegtuig geweest!




Landen waar ik allemaal al eens ben geweest:

- Duitsland (zo vaak maarja wat wil je als je er 5 min vanaf woont ;) Maar hier ben ik ook eens op vakantie geweest en studiereis van school)

- België in de Ardennen en vroeger eens in Brussel (kan ik mij alleen niet meer herinneren)

- Oostenrijk. Vrij vaak trouwens, ook omdat ik er familie heb wonen en wie weet ooit dat ik er zelf naartoe verhuis...

- Italië, zelfde reden als Oostenrijk, alleen woont mijn beste vriendin daar i.p.v. familie ;)

- Zwitserland 

- Tsjechië

- Frankrijk (inclusief 2x Parijs en 2x Disneyland!)

- Denemarken

- Luxemburg, nouja alleen doorheen gereden, maar ben er wel geweest!

- Slovenië, op een 3 landenpunt in Oostenrijk + Italië.


Maar er zijn nog meer landen waar ik graag heen zou willen:

- Noorwegen! Heel misschien gaan we in eind september of oktober naar een vriend van die meeting die in Oslo woont! Mijn vriend is daar vorig jaar geweest en vond het een mooie stad! Maar ook erg duur!


 - En dan voeg ik ook meteen Zweden en Finland hierbij aan toe. Om de natuur en de fjorden. Want de enige fjord die ik heb gezien, is eentje in noord Denemarken.

- Spanje, en dan ook grote steden zoals Madrid en Barcelona bezoeken. Maar ook aan het strand. Wie weet word ik dan nog eens bruin ;)

- Griekenland. En dan gewoon die leuke witte huisjes met blauwe daken zien! Maar dit is niet overal in Griekenland, maar wel erg leuk!






- Azië, en dan met name China, Zuid-Korea en Japan zou ik ooit graag eens willen bezoeken! Ook natuurlijk om al die leuke kawaii dingetjes, maar ook de cultuur en het eten.

En dan heb ik nog de droom om ooit eens het nationaal park Kruger (het Kruger park) te gaan bezoeken in Zuid-Afrika! Maar of dit ooit zou uitkomen, ik heb geen idee. Want alleen de reis is sowieso erg duur + de rest? Maar wie weet!


klik voor een betere foto

Ik zocht het Kruger park op op Google, kon ook de route beschrijving invullen, alsof het niets is joh ;)172 uur is meer dan 1 week nonstop rijden, onmogelijk zonder tussenstops, laat staan hoe duur het zou zijn;) Maar alsnog lijkt het mij super mooi om daar eens heen te gaan ooit! Hopelijk blijft dit park lang bestaan.


Misschien dat ik ook ooit nog wel eens naar Turkije wil. Omdat ik benieuwd ben na de ervaring na zoveel verhalen over luxe all-in resorts met welness enzo. 24/7 aan het zwembad liggen vol eten en drinken al night long. Maar toch wil ik ook meer van de omgeving zien en als je in een hotel bent met all-in dan ga je toch niet zo snel de omgeving  in omdat je toch alles aan eten binnen handbereik hebt. Maar dit is alleen van de ervaringen die ik heb gehoord.

En natuurlijk wil ik altijd nog eens naar Groot Brittannië! Dus ook naar London, maar Scotland lijkt mij ook mooi, maar dan wil ik geen doedelzak zien, want dat vind ik verschrikkelijk haha. Maar het is een deel van hun cultuur natuurlijk.

Voor de meeste hoeft dit in deze tijden niet, maar toch wil ik graag eens naar Rusland, naar Moscow. Want ik vind die kathedraal zo mooi!




Ja sommige bezoeken aan landen zijn dromen en de andere zijn eerder mogelijk dan de rest. Het is gewoon een leuk vooruit zicht en ik zeg vaak: wie weet word het wat!

Groetjesss!


woensdag 27 augustus 2014

Liebster Award

Hey!

Ja zo kreeg ik van de week in eens een berichtje dat ik genomineerd was voor de Liebster Award. (Dankje happilyheart.wordpress.com !!)En ja ik moest eerst even uitvogelen wat dat was (jeetje onder welke steen leef ik?). Maar het is mij allemaal duidelijk ondertussen ;) Alleen... Niet lullig bedoeld, maar ik beantwoord de vragen wel, maar verder nomineer ik niemand want ik vind dit erg lastig en ik heb geen idee of elke blogger hier wel van gediend is zeg maar.





The questions:


1. Wat is je favoriete boek en waarom?
Dat is eigenlijk de hele Twilight reeks. Omdat ik dit hele mooie boeken vind en het totaal anders heb ervaren toen ik daarna de films zag.
2. Wat is je leukste eigenschap?
Aii zulke vragen vind ik altijd lastig! Ik denk toch dat leergierigheid toch wel een goede eigenschap van mij is. Ik leer graag nieuwe dingen en ook ben ik geïnteresseerd in andere landen, talen en cultuur. (Vandaar postcrossing)

3. Als je een dier was, welk dier zou je dan zijn?
Een kat denk ik. Gewoon lekker lui zijn en bediend worden door je baasje, haha.
4. Welke blogger(s) zie jij als jou voorbeeld?
Ik heb niet echt een voorbeeld, aangezien ik blog over dingen wat ik zelf leuk vind. En inspiratie opdoen doe ik overal. Alleen kijk ik op de ene blog vaker dan op de andere die ik volg :)
5. Wat is je favoriete eten?
PIZZA!!!
6. Wat is je favoriete winkel?
Eigenlijk is dit wel de Primark, alleen kom ik er niet heel vaak. Binnenkort ga ik een kijkje nemen in de nieuwe Primark in Enschede. Maar daar wacht ik nog even mee tot de nieuwigheid hype eraf is ;)
7. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik begon met mijn Postcrossing blog omdat ik aan iemand wou uitleggen op welke manier ik mijn kaartjes bewaar. En zo werd de inspiratie geboren! Maar helaas is het een vrij onbekend onderwerp en daarna kreeg ik de hele tijd anonieme haatmail, geen idee waarom. Dus ben ik met deze blog verder gegaan als lifestyle blog, omdat dit een breder onderwerp is en zo kan ik alle kanten op! :)
8. Wie zijn jouw lievelings Youtubers?
Uuhm, eigenlijk niemand. Ik ben ook op niemand geabonneerd en  ik speel soms een playlist af van een artiest of band met de mooiste en bekendste nummers en hits.
9. Wat doe je het liefste in je vrije tijd?
Gamen, bloggen en op dit moment bezig met Postcrossing kaartjes aan het insnijden. Helaas heb ik door 2 banen op dit moment weinig vrije tijd :(
10. Welke opleiding wil of doe je?
Niks, ik zit al 3 jaar niet meer op school maar heb wel een MBO 3 opleiding afgerond (waar ik niks mee doe, lang verhaal). Ik wil nog wel een thuis studie of avond studie gaan doen later, maar eerst eens even kijken of dat (financieel) uit komt. 
11. Welk tv-programma vind je niet leuk?
Al die talentenshows en andere real life tv series soaps.  Ja vrij veel dus, maar daarom kijk ik ook weinig tv ;)


Oké bij deze de vragen dus ;) Nogmaals: ik vind het leuk om ze in te vullen, maar ik hoef niet weer genomineerd te worden aangezien het gewoon lastig verder vind ik andere te nomineren enzo. Verder vind ik vragen beantwoorden eigenlijk altijd wel leuk, dus misschien komt er eens een blogpost over Q&A (question and answer)
Groetjesss!


dinsdag 26 augustus 2014

Water

Hey!

We weten allemaal dat water drinken goed voor je is. Voor bijvoorbeeld het afvoeren van afvalstoffen uit je lichaam en natuurlijk om je eigen lichaam gezond te houden. Maar voor sommige is het makkelijker gezegd dan gedaan om per dag 1,5 tot 2 liter water te drinken. Dit geld ook voor mij. 



Maar even een paar tips zodat je beter water kan drinken. Dit zijn verder mijn eigen tips omdat ikzelf dus ook met het probleem zit dat ik gewoon niet veel water kan drinken en/of het gewoonweg vergeet!

- Hou je echt niet van water? Probeer eens suikervrije limonade siroop van bijvoorbeeld Slimpie of een eigen merk van de supermarkt. 

- Of voeg een beetje limonade siroop toe aan een flesje spa rood! Ook erg lekker voor de afwisseling.


- Neem een flesje water mee. Ik drink eerder een flesje water leeg dan een glas water.

- Thee drinken! Let dan wel op de suiker die je toevoegt. Je kan ook zoetjes gebruiken of een schep honing. En denk er ook aan dat thee ook cafeïne bevat. Als je daar gevoelig voor ben, drink dan 's avonds eens rooibos thee

- Crystal Clear (of een eigen merk van de supermarkt) drinken. Zo heb je er toch een ander smaakje aan wat niet te zoet is.

- In een flesje water een beetje citroensap toevoegen. Ook kan ander fruit lekker smaken of komkommer. Maar daar moet je van houden, want ik vond er niet zoveel bijzonders aan...

- En verder drink ik ook wel light en zero frisdrank. Maar dat is ook maar 2 glazen per dag, geen liters frisdrank per dag hoor! ;)

Verder zijn dit gewoon simpele, maar leuke tips wat gewoon werkt bij mij. Of heb jij ook nog leuke of simpele tips? Tips zijn altijd welkom!

Groetjesss!

zondag 24 augustus 2014

My life in pictures week 34

Hey!

Ik ga ook eens een poging wagen om elke week een bericht te plaatsen over my life in pictures. Omdat ik het erg leuk vind om te zien en lezen bij andere mensen op hun blog. Dus probeer ik bij deze ook een poging op mijn eigen manier:

Maandag 18 aug.


Maandag ben ik naar Duitsland geweest om deze keer te gaan shoppen! Maar voornamelijk heb ik drogisterij producten heb ik even weer goedkoop ingekocht. Maar ook die leuke gestreepte slofjes heb ik gekocht en een foto van Hello Kitty kon toch niet ontbreken! ;) 

Dinsdag 19 aug.






Dinsdag was eerst een drukke werkdag, maar aangezien ik binnen stond had ik weinig van het slechte weer meegekregen. Maar thuis had ik weer wat anders te doen: weer een vlooien behandeling voor de katjes :(

Woensdag 20 aug.


Woensdag heb ik niet veel gedaan. Ik ben wel eventjes 2 uur aan het werk geweest, maar ik heb zo last gehad van hoofdpijn, dat ik de rest van de dag niet veel meer heb gedaan...

Donderdag 21 aug.


Weer aan het werk geweest op Attractiepark Slagharen en deze keer liep ik mee in de Mardi Gras parade. Gelukkig was het beter weer en wat warmer.

Vrijdag 22 aug.


Even bij mijn moeder langs geweest. Ze heeft schooiende vissen in de vijver en een sinds kort kleine garnaaltjes uit je hand haha. Onderweg nog een foto gemaakt tussen de buien door van mooie wolken. En helaas op de terug weg kreeg mijn auto last van een mankement, want de remschijf zit vast aan de remklauw (of andersom? Zover gaat mijn kennis niet) en de auto begon te slingeren en zat ik vast in de berm. Helaas is de reparatie van de auto duur, dus opzoek naar een nieuwe auto :(

Zaterdag 23 aug.


Eerst een drukke werkdag gehad, maar daarna beloond met heerlijk eten tijdens een jubileum feestje van een oud collega! Heerlijk gegeten en erg gezellig gehad! Dat maakte de ellende van het werk weer goed.


Zondag 24 aug.



Vandaag weer bezig geweest met mijn Postcrossing kaartjes te gaan sorteren. Even wat afleiding tussen al het speuren door naar een nieuwe auto. En ja tussendoor in de middag een zak chips leeg gegeten, maar moet kunnen voor een keer.


Oké dit was mijn eerste blogpost over ''my life in pics''. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Groetjesss!

woensdag 20 augustus 2014

Avocado plant part 8

Hey!

Ja het is weer tijd voor een update van mijn avocado plant! En ja wauw het groeit nog steeds erg hard, dat ik toch in de verleiding kwam om het nou eens te gaan opmeten. En ik dacht: ach dat plantje zou wel 40 cm hoog zijn. Maar hij is toch iets groter...



Ja ik kon hem niet helemaal op de foto krijgen, maar zo zie je dat hij ongeveer 60cm hoog is! Best wel groot geworden vind ik als je vergelijkt met de vorige foto's uit de avocado berichten!



En hij heeft alweer veel meer blaadjes erbij gekregen! Ja ik blijf het nog steeds erg mooi vinden dat het simpele idee gewoon iets leuks word! Want het begon als een opmerking dat ik de pit moet proberen te planten. En ja, proberen kan altijd zeg ik vaak. Stiekem ben ik wel een beetje trots op dit resultaat hoor ;) haha!

Groetjesss!

dinsdag 19 augustus 2014

20 facts about me

Hey!

20 facts about me ofwel 20 feitjes over mij. Zulke dingen zijn best wel eens lastig om uit te leggen, maar toch heb ikzelf 20 leuke weetjes over mij op papier gezet:

Mijn vriend was eerst een jaar mijn beste vriend voordat we een relatie kregen.

Ik heb nog nooit in een vliegtuig gezeten.

Ik ben gek op gamen.

Ik heb nog nooit Starbucks gehad.

Mijn vriend is 10 maanden jonger dan mij.

Ik heb veel vrienden uit andere landen.

Ik heb een zusje die 3 jaar jonger dan mij is.

Ik hou van fotografie en ben graag creatief bezig, alleen erg inspiratie-loos op dit moment :(

Ik ben gek op Hello Kitty!

Ik heb het nooit snel koud en daardoor ben ik ook gek op sneeuw en ijs.

Soms draag ik T-shirts en truien van mijn vriend omdat dat zo lekker zit

Mijn ouders zijn gescheiden sinds begin 2009 en heb amper contact met mijn vader.

Ik kan een hele watermeloen zo op eten!

Ik kan mij niet druk maken over het weer, je kan er toch niks aan doen... 

Ik vind het leuk om te was te doen. (moet je mijn moeder eens over horen, haha)

Ik heb een hekel aan de kleur geel.

Ik woon 5 min van de Duitse grens af en kom er vaak en graag voor tanken en boodschappen.

Ik kan niet rekenen en ben/was altijd erg slecht in wiskunde.

Ik ben erg inspiratie-loos op dit moment over smoothies...

En ik heb 2 banen op dit moment, omdat ik gewoon wat extra's nodig ben.


Ja toch wel iets over mijzelf, aangezien ik verder nooit echt veel over mij in het persoonlijk vertel ;) Maar dat vind ik ook wel lastig hoor, vertellen over jezelf. Maar hopelijk is het toch een leuk lijstje geworden ;) Want ik ben zoals ik ben en iedereen is zoals hij/zij/het is :)




Groetjesss!

zondag 17 augustus 2014

Kawaii stuff

Hey!

Kawaii stuff, ofwel leuke, lieve, schattige, onweerstaanbare, leuke dingetjes! Even een gifspam met kawaii dingetjes!







 Rilakkuma 


 HELLO KITTY!!! 




I love cats! 





Pusheen



En ja daar heb ik ook wel een zwak voor om eerlijk te zijn. Mijn voorkeur gaat sowieso uit naar Hello Kitty! Daar ben ik echt super gek op! Maar ook andere spulletjes. En ik zoek ook wel eens op Ebay en andere sites voor kawaii spulletjes. Maar welke sites zijn nou de moeite waard om eens te gaan bekijken? Ik heb er een paar gevonden:

- Most cutest - Nederlandse website

- Shop for friends - Met o.a. veel Hello Kitty!

- Tofu cute - Brits, denk aan de wisselkoers. Je kan betalen met PayPall

- Shop kawaii - Deze site heb ik verder nog niet goed bekeken ;)

- Candy Japan - Hier kan je je abonneren (is niet gratis) op de website en krijg je elke maand 2x snoep uit Japan! Klinkt ook erg leuk en lekker! Hier ga ik mij misschien nog eens aan proberen!

- Blippo.com - In je eigen valuta en shipping naar Nederland, ziet er erg leuk uit!

- ModeS4u Online Kawaii Shop - Ziet er ook cute uit! 

- Kawaii deluxe - Meer een site met kleding

- Kawaii land - Ook met hele leuke spulletjes en betalen met PayPall 


Dit zijn gewoon een paar hele leuke sites met leuke hebbedingetjes! Wie weet bestel ik binnenkort wel iets. Maar eerst even alle sites helemaal uitpluizen om te kijken wat er allemaal is ;) En dan vergelijk ik sommige dingen ook op Ebay, want als je op Ebay ''cute'' of ''kawaii'' in tikt of Hello Kitty, Sanrio of Rilakkuma, dan vind je ook echt de wereld aan leuke spulletjes! Aaah weer zo verslavend iets! 


Groetjesss!

vrijdag 15 augustus 2014

Just some random pictures

Hey!

Zoals ik ook al in het Instagram bericht zei: ik ben gek op foto's maken! En ja ik maak ook gewoon random foto's van alles en nogwat wat ik zie, tegenkom of heb meegemaakt. En ja dit zijn wel vaak aparte dingen, een kleine impressie:



In Duitsland: Knacki, gewoon knakworstjes, maar vond het grappig klinken ;)



Ook nog een Duits iets: plattpfirsische. Wat we in Nederland gewoon wilde perzik of bos perzik noemen.




 Dit boek zag ik bij een kringloop winkel: Oma weet het beter. Hoezo oma...


Vet gave zelf invries ijslolly's! Beetje jammer dat ze duur waren, maar ze zien er erg leuk uit!


Baby ananas! Sooo cute! Alleen weet ik niet of ze nou precies als een ''normale'' ananas smaken.




En ja dit was gewoon even een momentje: een mc Flurry! Deze was met stracciatella, erg lekker! Jammer dat die hele lekkere er altijd maar 1 maand zijn...

Ja gewoon simpele foto's maar het is net zoiets als ''my life in pictures'' voor elke week. Wie weet kan ik dat ook elke week op mijn blog posten als jullie dat leuk vinden. Dat vind ik verder ook zo leuk aan Snapchat! Gewoon naar elkaar leuke dingetjes sturen en een klein tekstje. Wie kent het niet? (ik nog niet zo heel lang, haha)

Groetjesss!

woensdag 13 augustus 2014

Favoriete films, series en muziek

Hey!

Ja iedereen heeft wel zijn favoriete film, serie en muziek. Maar het klinkt gek, maar ik heb dat niet echt. Ik heb wel een paar films die ik mooi vind. Van de week keek ik nog naar de film Shaun of the Dead, die blijf ik leuk vinden. Verder zag ik deze week nog Mrs. Doubtfire, (ter herinnering aan Robin Williams). Maar wat wel mijn favoriete films blijven, zijn Disney films! Maakt niet uit hoe oud je bent! Mijn favoriete Disney film is Rapunzel/Tangled




En momenteel volg ik de serie Degrassi en daarvoor keek ik altijd naar McLeods Daughters. Qua muziek vind ik bijvoorbeeld Him, Nightwish,  30 seconds to mars en bijvoorbeeld the Sweedish house maffia leuk om te horen. 

Ook kijk ik op tv wel programma's, maar aangezien mijn vriend bijna 24/7 naar Discovery en National Geographic Channel kijkt, ben ik daar ook snel op uitgekeken. Voor het slapen gaan zet ik altijd de tv aan en vaak kijk ik gewoon naar Teennick, die programma's zoals Zoë 101(nostalgie!) en Victorious. Gewoon omdat die programma's blijven draaien en dat je geen rare 0906 reclames krijgt (maar ook kijk ik het omdat het verschrikkelijk slecht word overgesproken in het Nederlands). En ja zo val je met de tv aan in slaap. Vaak zet ik de timer erop dat hij na 2 uur uit gaat, of je word 's ochtends wakker van het irritante stemmetje van Dora, jeeej.... 




Maar wat eigenlijk de reden is dat ik gewoon niet veel kan opnoemen... Ik ben gewoon super slecht in namen en titels van films, series en muziek. Ook met al die acteurs, als ik alleen de naam hoor, zou ik echt niet weten wie ze bedoelen, dan moet ik eerst een foto zien. Net als met films: vraagt iemand of ik die film heb gezien, ja weet ik veel. En dan zie je een stukje en dan denk je: oooh ja dat is die, die ken ik wel. Haha, misschien wel slecht dat ik het allemaal niet weet, maar ik ben gewoon lekker op mijzelf.

Ook heb ik momenten dat ik me lekker in een boek kan verdiepen, momenteel ben ik boeken van Jill Mansell aan het lezen. Ja zo blijf je bezig, alleen heb ik de laatste tijd niet echt tijd om te lezen. Maar ik red het allemaal wel hoor :)

Ben jij verder actief bezig met series kijken of film reeksen bekijken of welke liedjes zing jij de hele tijd luid mee? Wie weet is het iets voor mij, maar dan moet ik wel even opzoeken wat het is, want ik zei al dat ik slecht ben in namen en titels, haha ;)



Groetjesss!

dinsdag 12 augustus 2014

Tedi shoplog

Hey!

Vanniddag was ik was bij de Tedi langs geweest en zoals beloofd: een shoplog! Tedi (of T€di) is een Duits bedrijf met hetzelfde idee als de Action, maar toch weer anders, met de Duitse stijl, zo had je in januari al volop paas artikelen en nu al Halloween spulletjes, ook erg leuk trouwens! Ik kom vaak bij de Tedi in Emlichheim en er zit er ook eentje in Coevorden, verder weet ik niet of er nog meer filialen in Nederland zijn. Maar ik ben fan!

Even mijn aankoopjes showen! Ik zei gisteren al dat er een folder uitkwam waar allemaal uilen dingetjes in stonden, maar het enige uilen dingetjes dat ik zag, waren schoolspullen, wat ik dus niet nodig heb. En iets voor aan de radiator, wat we ook niet hebben ;) Beetje jammer, want in de folder zag je uilen beeldjes, leuke deurmatten (waar ik eigenlijk best wel mijn zinnen op had gezet) en uilen glazen, blijft ook altijd leuk. Maar helaas niet gezien :( Maar het is net als bij de Action: je komt nooit met lege handen thuis, dus laat ik je bij deze zien wat ik dan wel heb gekocht:



Oeps, ja alleen maar katten dingetjes eigenlijk haha. Maar zo zie je wel dat ze niks te kort komen met nieuwe speeltjes, een halsbandje voor de kitten (waar hij niet echt blij mee was, moet hij even aan wennen) en een nieuw porseleinen voerbakje voor de brokjes omdat er 1 gesneuveld was. Alles voor €1,00 per stuk, behalve de snackbal, die was €1,25. En verbazingwekkend is de oudste kat er echt helemaal gek mee! Terwijl ze verder helemaal niet zo van spelen houdt. 


Plus deze horloge voor €4,25. Zoiets vind ik altijd wel handig voor het werken, en voor de prijs maakt het niet uit of er een kras op komt. 
 
En ze zeggen dat je ook eens aan jezelf moet denken, dus had ik voor mijzelf een klein cadeautje gekocht. Ik had de foto al op Instagram gepost, maar bij deze nog even:



Dit zat in een blik. Het lijkt raar in een rond blik, maar het zijn gewoon groot verpakkingen. Er zit een gewone crème bij, super lekkere handcrème, body lotion en een douche crème. Allemaal van Nivea, want op die tour ben ik nu een beetje haha. Bij de kruitvat hadden ze vorige week al 3 deo producten voor €6,00 in de aanbieding en deze keer 1+1 gratis op haar styling producten, ook weer even wat ingekocht!

Zo word een shoplog toch breder dan gedacht haha ;)

Groetjesss!

maandag 11 augustus 2014

What's going on?

Hey!

Sorry dat ik de laatste dagen niet veel gepost heb (op mijn leuke avocado plantje na dan :) ) Maar nu ben ik een paar dagen vrij en hoop dat ik even weer tijd heb om ook leuke dingen voor mijzelf te doen. Morgen breng ik onze Britse loges naar Zwolle zodat ze met de intercity meteen door naar Schiphol kunnen en mijn vriend is voor een week naar Polen. Tijd voor mezelf? Misschien wel.

Op dit moment liggen we nog slap van het lachen om Shaun of the Dead, super film trouwens haha, die moet je gewoon eens kijken! Of je nou van zombie film houdt of niet. Oh oh, spoiler! Haha. Maar aan het 24/7 Engels spreken raak je wel aan gewend trouwens, vreemd genoeg denk ik soms in het Engels, ja erg leuk zo! Ik ga het wel missen ja, de gezelligheid en gewoon dat we elkaar zoveel kunnen leren uit onze landen enzo. Maar wie weet volgend jaar! Zoals het nu lijkt is dan de meeting in Denemarken, daar ben ik al een paar jaar niet geweest.

Maar goed, ik hoop dat ik binnenkort weer iets meer kan bloggen, want jeetje ik voel me nog steeds een busy bee, vandaar dit tijdstip ook van het posten van dit bericht ;) Nee ik ben verder wel druk, maar niet moe ofzo, niet geestelijk moe en ook niet lichamelijk moe, toch wel een goed teken toch? Achja ik ben nog jong ;) Nouja, dat zeggen ze altijd hé haha, je bent zo oud als je je voelt. Maar ik slaap gewoon goed, dus gewoon door gaan ;)



Maar goed, morgen ga ik weer even naar Duitsland, kijken bij de T€di (of nouja wij zeggen gewoon Tedy) voor wat leuke dingetjes voor in huis, ik zag dat ze leuke dingetjes hebben met uiltjes, en dat vind ik altijd wel leuk! Maar als ik daar iets leuks vind, dan post ik het hier wel op mijn blog! :) Ja daar heb ik denk ik wel de tijd voor haha. 

Maar goed, ik ga weer de film verder kijken, want ze hebben popcorn gemaakt, yumm! En ik hoop sowieso dat ik weer wat actiever kan worden hier :) Want ik heb wel veel leuke ideeën! Dusss word vervolgd jeeej! 

Groetjesss!

zaterdag 9 augustus 2014

Avocado plant part 7

Hey!

Ja weer even een kleine update van de avocado plant! Want hij heeft zelfs al blaadjes en hij groeit maar door en door. Maar goed dat ik het niet met een meetlint ging bijhouden, anders werd je denk ik helemaal gek ;) Verder ben ik eigenlijk wel benieuwd hoe lang ze kunnen worden, aangezien hij nu ongeveer 30 a 40 cm hoog is. Denk ik, ik ben zo slecht in inschatten en heb alleen een liniaal van 30 cm haha. We zullen zien! Hier een foto van de blaadjes:



En zo zie je ook hoe dik het steeltje ook al word, erg leuk! Omdat ik het nog steeds in mijn achterhoofd heb dat ik het in het begin bijna had opgegeven ;)



Dus wil je een aparte pit planten en laten groeien, geduld dus! ;) Want je ziet nu wel, dat het groeit als kool!

Groetjesss!

vrijdag 8 augustus 2014

Druk druk druk...

Hey!

Zomervakantie, een tijd om uit te rusten zeggen ze, nou niet voor mij. Ik blijf maar druk ;) Momenteel heb ik 2 banen en ook net als vorige week, werk ik deze week ook weer 6 dagen in de week. Wel lekker geld verdienen natuurlijk. Maar het vreet wel vrije tijd weg. 

En de vrije tijd die ik had, was ik ook weer weg. Want we hadden deze week een meeting, een gamers meeting, erg leuk! We waren met 4 Denen, 2 Britten, 1 Noor, 1 Canadees en 4 Nederlanders (incl. ik) En het was erg gezellig! Weer even goed je Engels opgekrikt en we hebben leuke dagen gehad en hun een beetje de Nederlandse cultuur laten zien, want 2 jaar geleden was de meeting ook in Nederland, maar hadden we er geen tijd voor. Dus hebben ze kroketten en frikandellen gegeten, molens gezien en we zijn op markten geweest waar ze bijvoorbeeld klompen gingen maken en bovendien: stroopwafels!! In ruil daarvoor hadden we heerlijke fudge gekregen van de Britten en de Denen hadden bier meegenomen, maar ja dat lust ik niet ;) We zaten met z'n allen in een grote herberg, dus ruimte zat en het was mooi weer!

Verder ben ik ook nog bezig geweest met een kastje aan het opknappen, ik ga hem helemaal opschuren en een leuk kleurtje geven, word vervolgd dus! En het schiet me te binnen dat ik ben vergeten mijn Postcrossing kaarten op de post te doen, oeps. Beetje laat maar goed ;) Ik blijf trouwens ook nog steeds leuke kaartjes krijgen! 

Verder wou ik nog even in de tuin bezig, maar het begint hier net te regenen en in de verte hoor je onweer, laat dan maar zitten ;) Alhoewel ik het niet eens zo heel erg vind, aangezien ik ook al dagen hoofdpijn heb, waarom geen idee maar het blijft erg lastig. 

Wauw, het lijkt wel een beetje op een dagboek verhaal :) Kan leuk zijn, maar mijn laptop geeft de melding dat ik mijn virusscanner moet updaten en mijn laptop opnieuw moet opstarten. Dus voordat ik mijn berichtje kwijt ben, publiceer ik deze keer dus een korter en ander berichtje dan normaal ;)


Omdat ik van penguins hou :)


Groetjesss!

maandag 4 augustus 2014

Mijn favoriete serie op dit moment

Hey!

Ja iedereen kijkt tegenwoordig series, met name vooral online. Hier was ik nooit echt fan van, ik keek wel eens met mijn vriend mee naar The Walking Dead, maar nee dat was ook weer niks voor mij. Verder een super leuke serie hoor! Maarja zombies enzo... nee dankje ;) Nu kijkt hij met een vriend naar Game of thrones, maar hun zijn alweer een stuk verder, dus echt mee kijken word het ook weer niet. En de serie die ik altijd al gevolgd had, is jaren geleden gestopt :(

Dus zat ik gewoon eens rond te kijken naar leuke series en nu kwam ik weer op Degrassi uit. De vorige seizoenen heb ik wel op tv gekeken, maar nu seizoen 12 een best wel spannend einde had, begon ik seizoen 13 online te gaan kijken. Ja het klinkt gek, maar dit is de eerste serie die ik online kijk haha. Nee ik ben er nooit zo technisch mee. Want ik dacht altijd dat je het moest downloaden, of extra zenders op tv moest hebben zoals Fox en Netflix (of is Netflix weer online? Hier kun je nagaan wat een kennis haha). Maar Degrassi kan ik gewoon online via Youtube bekijken. Ik tik gewoon het seizoen + aflevering in. Goh dat het zo makkelijk kon zijn ;) 


Verder ga ik niet op zoek naar spoilers, echt daar kan ik niet tegen ;) En verder heeft iedereen wel een crush op iemand uit de serie, toch? ;) 

Welke serie vind jij helemaal geweldig? En welke zijn echt aan te raden zonder er meteen hopeloos aan verslaafd te raken? ;)

Groetjesss!




zaterdag 2 augustus 2014

Nail art

Hey!

De maand juli is voorbij, dus het betekend dat ik weer via Ebay dingen mag bestellen! Ohmy dat klinkt verslavend, maar eigenlijk heb ik er geen moeite mee gehad om niks te bestellen. Ik keek gewoon braaf niet op Ebay (lees hier waarom). 

We weten dat we zo beetje alles op Ebay kunnen vinden, en aangezien ik de laatste tijd weer bezig ben met mijn nagels, dacht ik: laat ik eens op Ebay kijken wat voor nail art dingetjes er allemaal zijn! Want nagellak heb ik wel, maar toch wil ik proberen er meer van te maken. En tot nu toe vond ik deze leuke nail art dingetjes allemaal:




Hele leuke fimo dingetjes voor op je nagels! Kan je eenvoudig met een heel klein beetje lijm vast plakken las ik. Maar wel eerst wel je nagels lakken voordat de lijm je nagels kan beschadigen. Deze fimo dingetjes kan je gewoon via Ebay bestellen zoals op de foto hierboven staat. Of als hele stroken, dat je zelf hele kleine dunne plakjes eraf snijdt. Ik ga deze bestellen want ik ben er erg benieuwd naar!

Verder zijn er de wereld aan nagelstickers te koop, steentjes, diamantjes, nep of acryl nagels, maar daar hou ik zelf niet zo van en daar ben ik ook niet altijd een type voor haha. Maar ik ga het dus binnenkort proberen met de plakjes fimo dingetjes. Ja ik zeg steeds dingetjes, omdat ik niet weet hoe ik het anders moet noemen ;) Ik laat het wel weten als ik ze binnen heb en dan laat ik ook wel zien hoe ik ermee ga experimenteren! 

Groetjesss!