vrijdag 26 december 2014

Merry Christmas!

Hey!

Beter te laat dan nooit, want ik heb niet eens de tijd gehad i.v.m. werk met bloggen, maar ik wou jullie toch nog fijne kerstdagen wensen! :)

Hopelijk heeft iedereen het gezellig gehad met leuke cadeautjes en lekker eten. Of was je aan het werk zoals ik, haha. Oké ik had een combinatie van allemaal. 



Groetjesss!


donderdag 18 december 2014

Dreamsss... #Home inspiration

Hey!

Zelf vind ik het leuk om op internet te kijken voor inspiratie voor in huis. En dan kom je zoooveel leuke dingen tegen! Zelf ben ik toch wel fan van het Scandinavische stijl voor in huis. Eerst had ik hier nooit echt een idee van, behalve Ikea, haha. Maar het bleek dat mijn inrichting in huis al aardig Scandinavisch bleek te zijn :) Dus zit er toch onbewust wat Scandinavisch bloed in mij, haha. 

Het Scandinavische woon inrichting bestaat voornamelijk uit wit. Verder worden er vaak natuurlijke materialen en kleuren toegevoegd, zoals hout. Verder word het aangevuld met decoratie met grijze, lichtblauwe en zwarte accenten. Soms zie je ook nog wel eens mosterd-geel voorbij komen, maar verder voornamelijk vergrijsde tinten. Verder zie je vaak leuke prints in de kussens en in de decoratie.

Verder ben ik geen fan van de kleur geel, maar verder heb ik wel veel van die kleuren in huis, en lichtblauw (mijn lievelingskleur, haha). Verder heb ik ook wat rendier dingetjes in huis en het is dat deze meubels al in mijn flatje stonden, anders had ik een grijze bank gehad in huis i.p.v. een donker bruine (vandaar dat ik er een wit kleedje erop). 

Nu heb ik ook weer even leuke inspiratie dingen gezocht voor in huis, en kwam ik deze mooie inrichtingen tegen:


Een mooi rendier vachtje wil ik ook graag nog een in huis! 
Dit idee is wel mooi, maar ook op een stoel lijkt mij ook mooi.

 Hier heb je ook een mooi voorbeeld met een vachtje.
Ook vind ik die tafel erg mooi!

 En hier vind ik vooral die muur zo mooi!




Verder zijn hier al die decoraties erg leuk! 
Vooral ook die houten vloeren zijn erg mooi.


Dit zijn dus al dromen voor mij als ik ooit eens echt mijn eigen huisje heb en alles zo kan inrichten wat ik zelf wil. En dan denk ik gewoon 1 muur lichtblauw of licht grijs. En dan ook een mooie houten vloer (of een look a like) en een hoekbank vind ik ook wel mooi. Ik dacht eerst aan wit, maar nee een witte bank is denk ik niet verstandig. Verder lijkt dan wel een donker grijze bank mij mooi. Verder ook nog van die lekkere relax stoelen of zo in het wit. En dan een rendier vachtje erop, mooie kussens erbij, zoals ik nu ook al heb van die leuke kaarsen die ik nu ook in de kleuren blauw en grijs heb (Ikea). Ja dat is wel een leuk vooruitzicht met een droom om toch ooit daar naartoe te gaan verhuizen, want naar het buitenland verhuizen... Heeft mij altijd al mooi geleken. Wie weet!

Groetjesss!


dinsdag 16 december 2014

Een langverwachte bestelling...

Eindelijk ontvangen. Hey!

Ja het was ondertussen 5 weken geleden dat ik verhuisde en voor die tijd had ik al mooie kussens besteld. En maar wachten, en maar wachten, en maar wachten.. Maar eindelijk kreeg ik bericht dat ze binnen gekomen waren: 2 mooie kussens met een rendier erop!

Ik had de foto net al op Instagram gepost, maar toch post ik de kussen nog even op mijn blog. Omdat ik er toch wel blij mee ben en het perfect past met mijn inrichting in huis :) 


Ja ook hier ben ik blij mee, want het is niet meteen een kussen met een rendier in kerst thema. Ik heb deze kussens (ik heb er dus 2) gekocht bij de Jysk voor €4,00 per stuk. Zo word het steeds gezelliger en knusser in huis :)

Groetjesss!

donderdag 11 december 2014

Kerst in huis!

Hey!

Laatst liet ik al in een shoplog met Action dingetjes zien dat ik wat leuks had meegenomen voor een kerstbakje! En daar ben ik vanmiddag lekker crea mee bezig geweest! Het werd wel iets anders dan gedacht en ik had ook nog zelf iets toegevoegd. En die lampjes heb ik er niet bij gedaan, want dat kwam helaas gewoon niet mooi uit... En ze waren feller dan gedacht, haha. Maar oké dit is het resultaat:



Simple but cute, ik ben er blij mee, haha! Ik heb nog steekschuim, decoratie en dennengroen over, misschien dat ik er nog eentje voor mijn moeder maak, die vind dat ook altijd nog erg leuk! Ook heb ik wel eens kerstkransen met vogelvoer vetbollen eraan gehangen, is ook iets leuks! Wie weet! Want ik ben ook nog volgende week doordeweeks vrij. Want dit is ook een leuke bezigheid vind ik!

Ook staat mijn kerstboom ook al in huis, maar daar ben ik toch nog niet helemaal tevreden over. Ik heb er nu witte, zilveren en lichtblauwe kerstballen in hangen, bleek een typische Scandinavische stijl te zijn hoorde ik vanmorgen op tv. Dat wist ik niet maar vind het leuk om te horen, omdat die kleuren veel in mijn interieur voorkomt én ik wel gek ben op het Scandinavische! 

Maar goed, ik ga nu lekker pannenkoeken bakken terwijl er weer een hagelbui voorbij komt. Hagelbui nummer 10 geloof ik ondertussen... It starts to look alot like christmas...Not ;)

Groetjesss!

maandag 8 december 2014

Action shoplog kerst

Hey!

Nou zoals ik in mijn vorige post al zei: op naar de Action voor kerst spulletjes! Maar oei, dat viel eigenlijk best wel tegen als ik eerlijk ben...

Er waren eigenlijk nog weinig kerstballen, behalve rood en goud kleurige, en ja dat is niet echt mijn smaak. Ook waren er nog weinig slingers, behalve in die kleuren. Verder waren er nog wel veel leuke decoratie dingetjes dat wel, maar al die hoeveelheid kerstballen die ik daar in september zag liggen, zijn allemaal al weg! Had ik toen maar kerstspullen gekocht, haha. Ik vroeg nog aan een verkoopster of ze nog meer kerstspullen binnen kregen, waarop ze vrij chagrijnig antwoordde: ''Nee, dan moet je maar in de folder kijken''. Oke... dan kijk ik zelf wel eventjes verder.

Dus wat ik dan maar heb gedaan, zijn leuke dingetjes bij elkaar gezocht om een leuk kerstbakje voor op tafel te maken! Dit deden mijn zusje en ik jaren geleden ook altijd samen met mijn moeder. Erg leuk! Dus heb ik dit even gehaald:


In plaats van een kerststukje in een bakje te doen, heb ik een klein dienblad meegenomen (€1,09) en het stervormige waxinelicht houdertje stond dan ook niet bij de kerstspullen, maar ik vind het er erg leuk bij passen! (€0,99)

Verder heb ik kleine decoratie sterretjes(€0,87) en kleine ledlampjes (€1,99) meegenomen. Ook waren er niet veel kleine decoratie dingetjes meer, maar ik heb thuis ook nog kleine dingetjes die ik erbij kan doen.

En een blok groene steekschuim of oase, hoe dat tegenwoordig ook heet. Een blok kost maar 36 cent! En was niet eens helemaal ingeprikt, waar ik zelf ook nog wel eens een handje van heb, haha. 

Kortom, je hoeft niks duurs te kopen als je iets leuks wil maken. Beetje jammer dat ze toen pin storing hadden en ik echt al het kleingeld bij elkaar gesprokkeld had en zelfs mijn tas doorgezocht. Ik had dan nog wel Zweedse kronen in de tas, maar dat accepteerden ze niet, haha. Maar alsnog gered en kan ik van deze spulletjes iets leuks maken!

In de loop van deze week ga ik er iets leuks van maken. Ook wil ik deze week ook al gaan kijken voor een kerstboom, haha. Ik blijf het toch leuk vinden hoor, al die leuke kerst dingen en ik zie ook al overal bij mensen in huis de kerstversiering hangen. En het eindresultaat van het kerststukje post ik hier uiteraard ook!

Groetjesss!


dinsdag 2 december 2014

Nog meer leuke dingen voor in huis!

Hey!

Ja zoals de titel het al zegt: ik heb dus nog meer leuke dingen voor in huis! En leuke dingen hoeven niet duur te zijn, daarom ben ik weer lekker wezen snuffelen bij o.a. de Action en bij de Big Bazar. En nu heb ik deze leuke dingetjes meegenomen:

 Leuk voor op tafel: gewoon een leuk dienblad met kaarsen. En ik heb een onderzetter houder erbij op gezet. Het dienblad komt bij de Action vandaan (€3,60) net als de onderzetters met leuke tekst (€1,99). De kaarsen had ik al eens eerder bij de Ikea gekocht.
 
En dit leuke fotolijst heb ik ook bij de Action gekocht (€5,45). Ik heb er al een mooi plekje voor op de muur, nu alleen nog even leuke foto's daarvoor uitzoeken en even laten afdrukken!


 Eigenlijk heb ik deze kaars alleen maar gekocht om de mooie print, haha. Maar het is wel een echte Airwick kaars bij de Big Bazar voor maar €2,49(!)


Dit lekkere zachte kleed heb ik ook bij de Big Bazar voor €12,99. Past leuk bij het net-zo-zachte kussen die ik bij de Jysk had gehaald (2 voor €9,99)

En bij de Jysk hier was ook de Intratuin in de buurt, waar ik deze leuke klok zag voor €3,99! Die vond ik er verder wel leuk bij staan! Ook nog wel wat plantjes gekocht bij de Intratuin en uitgebreid die kerstshow bekeken, erg leuk! 

Maar ik ga morgen of donderdag nog even kijken voor leuke kerst spulletjes. Ik had nog wel genoeg leuke kerst dingetjes, alleen is dat voornamelijk allemaal paars van kleur. En ik wil toch iets anders. Dus ga ik even kijken naar andere kleuren :) Maar dat word ook nog wel vervolgd, ik ga eerst eens uitzoeken wat ik allemaal nog heb, als ik mijn kerstspullen allemaal zo snel weer kan vinden... Oeps, ik ben nog zoveel kwijt na de verhuizing, haha.

Groetjesss!