woensdag 29 juli 2015

Can I ask you a question?

Can I ask you a question? Domme vragen bestaan niet zeggen ze, maar toch vraag ik het voorzichtig, waar het antwoord misschien wel makkelijk is, of dat ik iets verkeerds doe, namelijk:

Vreemd genoeg kan ik niet reageren op berichten die zijn achter gelaten op mijn blog. Of ik nou ingelogd ben of niet. Kijk:

Dit is een stukje met reacties op mijn blog.
En hieronder de reacties op de blog van
Craft and Create, waar wél het stukje met
beantwoorden staat...  


Kort maar krachtig, maar dus de vraag... Hoe krijg ik dat beantwoorden weer bij mijn reacties? Waar heb ik nu weer aangezeten bij de instellingen, want ik vind het zo 1 2 3 niet vinden. Gaat hierom om blogspot dus ;) Help me out

Groetjesss!


maandag 27 juli 2015

Kringloop shoplog!

Gauw tussen de buien door weer na de kringloop geweest, dus ook tijd voor een kleine shoplog! En ik heb daar weer ansichtkaarten kunnen vinden! Dus daar ben ik al sowieso blij mee! En wat nog meer...


Nog 2 mooie boeken erbij. Over ''De Eetclub'' heb ik al veel gehoord, dus ik ben benieuwd! En die andere sprak mij ook wel aan, lijkt me ook spannend! €2,50 per stuk.

En dan nog de ansichtkaarten. 24 stuks deze keer! Leuk voor Postcrossing :) En dat voor maar 5 cent per kaartje...!


Diverse kaartjes met bloemen, fruit, leuke illustraties, dieren en zelfs met vliegtuigen voor de liefhebber. Superleuk!

Inderdaad, ook deze keer weer een kleine shoplog dus, maar was gewoon blij dat ik weer kaartjes had gevonden, want die zie je lang niet bij elke kringloop waar ik kom. En ook niet veel rond gesnuffeld omdat mijn vriend mee was, die niet echt fan is van de kringloop, dus daar moet hij nog even aan werken, haha! Wie weet!

Groetjesss!


maandag 20 juli 2015

Postallove bestelling.

Het werd weer eens tijd om Postcrossing kaartjes te bestellen! Vaak bestel ik bij dezelfde site, omdat ze leuke en goedkope ansichtkaarten hebben. Maar soms wil je ook met kaartjes die je verstuurd, iets anders. En ik wil meer gaan doen met kaartjes swappen. Swappen? Ja, swappen. Zo noemen ze in de Postcrossing wereld dat je elkaar kaartje stuurt, buiten Postcrossing om, dus zonder Postcrossing ID, maar je kan elkaar leren kennen via Postcrossing, of via Postcrossing groepen op Facebook.

Nu ben ik groot fan geworden van de ''Greetings from...'' kaartjes, wat mij leuk lijkt om te gaan sparen van landen die ik mooi vind, zoals Finland die het noorderlicht erop heeft staan en Oostenrijk met mooie bergen. En deze heb ik op deze website gevonden: Postallove! Het is een mooie website die naast de ''Greetings from...'' kaarten nog meer mooie kaarten verkoopt. Superblij mee en vandaag kon ik eindelijk mijn bestelling ophalen! (Omdat hij natuurlijk geleverd werd op het moment dat ik niet thuis was, en je weer een werkdag moet wachten met het weekend ertussenin... Yup haha) Bij deze: 

Ten eerste moet ik zeggen dat de verpakking mij echt verrast! Normaal krijg je iets in een enveloppe, maar hier krijg je het in een doos én ingepakt in bubbeltjes plastic!

Leuk briefje er ook bij, zo zie je trouwens ook dat de kaartjes op deze site niet eens zo heel duur zijn :) 

En nog eens tot mijn verrassing met een gift erbij! Nog 3 mooie kaartjes erbij gekregen! :)

In totaal 47 kaartjes besteld voor €17,75. Vind ik netjes! En dan nog de verzendkosten erbij. De webshop zit in Polen en de verzendkosten naar Nederland zijn €6,90. Ik ben er blij mee!

Groetjesss!


vrijdag 17 juli 2015

I love summer -tag

Vandaag was het toch weer een lekkere zomerdag, onlangs de harde wind... Voor mijn gevoel waaide ik bijna van mijn balkon af, dus kan ik maar beter deze leuke tag invullen: I love summer-tag!




Wat is jouw favoriete nagellak voor de zomer? 
Hoogstwaarschijnlijk gewoon iets met glitter, zoals gewoonlijk :) Of juist zachte kleuren zijn ook leuk! Zoals roze.

Waar gaat jouw reis naartoe deze zomer? Of blijf je lekker thuis? 
We zijn van plan om naar Italië te gaan! Maar mochten de plannen veranderen, gaan we naar Scandinavië, en dan sowieso naar Zweden!


Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?
Gewoon een broekje tot op mijn knieën ongeveer. En dan een hemdje of een t-shirt. Verder geen jurkjes ofzo, dat draag ik eigenlijk nooit.

Wat is jouw ultieme zomer hit?
Oei dat is een lastige. Ik denk dat gewoon leuke dance nummers dan wel leuk zijn!

Welke sandaaltjes verslijt jij deze zomer zeker weten? 
Geen. Want die draag ik nooit. Wel ben ik superfan van Teva slippers!



Wat is jouw favoriete zomer geur? 
Dat is eigenlijk gewoon de geur van de deo die ik gebruik van Nivea. In de zomer draag ik amper parfum. Ik weet niet of het waar is, maar mijn moeder zei altijd dat als je veel parfum draagt, zoet of zware geur, dat er snel steekvliegen, wespen en muggen op je af komen. En aangezien ik altijd al het slachtoffer ben bij deze insecten... Waag ik het daar liever niet op ;)

Wat draag jij als je gaat zwemmen? Een badpak, bikini, tankini? 
Een bikini. Maar dan wel met een boxer broekje. Ik heb wel eens een tankini geprobeerd, maar nee dat zat echt niet fijn.

Welke lipsticks in je stash schreeuwen ZOMER? 
Uuhm no one? Ik gebruik geen lipstick haha. Oke next.

Wat is je favo zomer drankje?
Zonder twijfel: ijskoffie!!! En smoothies mogen ook wel langs komen, maar dan niet te zoet. En met wat schaafijs... Ja kom maar op!

Wat zijn jouw ultieme zomer musthaves?
Gewoon je eigen favoriete kleding, zonnebrand en de antwoorden uit de vorige vraag ;)



Deze keer 10 leuke vragen! Een keer wat anders dan anders op mijn gebied, maar blijft leuk! Let the summer begin! Hier vond ik trouwens deze tag: Klik.


Groetjesss!

woensdag 8 juli 2015

DIY waxinelichthouder.

Het werd voor mij toch wel weer eens tijd voor een leuke DIY :) Gewoon even iets leuks, deze keer voor op het balkon voor deze lekkere zomeravonden. En nu heb ik waxinelicht houdertjes gemaakt van... gips! Nee het is niet het makkelijkste materiaal om mee te werken, maar wel een hele uitdaging, haha!

Deze leuke dingetjes heb ik vorige week gemaakt, lekker buiten, dat was wel even ideaal met het mooie weer, want ja, ik wist niet of het echt veel gesmeer was met het gips.

 
Wat heb je nodig:
1 doosje gips --->
Die heb ik trouwens bij een speelgoedwinkel gekocht. 900 gram voor €4,99. In 1 doosje zitten 3 zakjes van 300 gram.

Vormpjes waar je het in wilt gieten. Ik heb hiervoor kartonnen bekertjes gebruikt. Maar je kan bijvoorbeeld ook theedoosjes gebruiken (goed de randen dicht plakken), of zelf van karton iets maken!

Bakje, lepel en een litermaat voor het bereiden van de gips.

Waxinelichtjes.


Volgens de gebruiksaanwijzing van het gips moet je 1 deel water op 2 delen gips doen. Eventjes nadenken, maar zo kom je uit op 300 gram gips, = de helft water ;) En inderdaad, zo krijg je een perfect papje! Let er wel op dat het in het begin kan gaan stuiven.

Je kan het gips gaan schenken op het moment dat het een mooi glad papje geworden is. Om te proberen heb ik deze keer de bekertjes maar halfvol gegoten met gips, zodat ze een beetje gelijk uitkomen. Voor verschillende hoogtes spreekt het natuurlijk voor zich dat je in het ene bekertje meer doet dan in de andere.


Nadat de gips gegoten is, heb ik de waxinelichtjes erin gedaan. Heb je een bekertje of ander figuurtje voller gedaan met gips, hou er dan rekening mee dat het niet te vol word zodat het overstroomt. Het gips moet je minimaal 24 uur laten drogen zag ik op internet. Maar na 4 dagen was het bij mij nog steeds licht vochtig. Daarna heb ik het karton er voorzichtig afgehaald en kreeg een superleuk resultaat, die ik al een paar dagen terug op Instagram had gepost:


Zijn de waxinelichtjes uitgebrand, kan je gewoon het ronde stukje waar het lontje aan zit eruit halen, en gewoon een nieuwe erin doen, wel zonder het omhulsel inderdaad. En nog een handige tip voor in de zomer: doe er citronella kaarsjes in! Ruikt ook nog eens lekker :) 

Groetjesss!

Slechte nagels...

Slechte nagels, broze nagels, nagels die snel afbrokkelen en/of scheuren... Ik weet niet hoe ik het bij mezelf noem, maar van dit probleem heb ik dus last van. Ja vrij lastig maar wat doe je eraan? Precies, wat doe ik eraan. Natuurlijk heb ik al veel dingen geprobeerd, tips via internet: Van diverse soorten nagellak tot inwrijven met citroen. En van dippen in de olijfolie tot steeds maar blijven vijlen en niks knippen.

Verder heb ik (helaas) bijna geen nagellak meer op en dat haal ik eraf met remover zonder aceton. Maar ook bijt ik absoluut geen nagels, nee, niks werkt bij mij. Verder eet ik uiteraard gewoon gezond met genoeg fruit en groenten, ik drink 3 bekers melk per dag en ook elk avond een toetje na het eten. Op gegeven moment ga je je dan inderdaad afvragen wat er is.

Dus ben ik maar weer eens naar de drogist gegaan voor tips. Ze raadde mij bij de Kruidvat aan om gewoon goede handcrème te gaan gebruiken en ze hebben daar ook voedingssupplementen voor huid, haar en nagels. 


Zou dit dan eindelijk wel gaan werken? Want ik loop hier al een paar maanden mee. Dus word vervolgd, maar tips blijven welkom!

Groetjesss!

donderdag 2 juli 2015

Flow nr 4 2015

Wat te doen op een heerlijk warme zomerse dag als je vrij bent... Juist ontspannen! En waarmee: Een Flow magazine!

Flow blijft gewoon een leuk tijdschrift. Met veel leuke artikelen, interessante verhalen en mooie illustraties. Echt veel dingen van Flow koop ik niet, soms de Flow weekly en destijds het Flow kaartenmapje van het Rijksmuseum met supermooie voor Postcrossing. (dat mapje moet ik eens weer vinden of die te bestellen is, want ik heb nog maar 2 kaarten!) Maar deze keer heb ik weer een editie van de Flow gekocht: nr 4 van 2015. En daarmee schiet me net te binnen dat ik nog niet eens eerder iets over Flow hier gepost heb! Terwijl ik het best leuk vind :)



  

 



Het begon deze editie al mooi, de quote op de voorkant:





Ook hebben ze vaak leuke dingetjes erbij, zoals ook deze week 3 cadeau zakjes. Maar waar mijn oog op viel bij deze editie, was een leuk boekje als bijlage: 1000-vragen-aan-jezelf-boekje!



Een boekje met 1000 vragen over jezelf. Best wel grappig, 
maar ook wel pakkende vragen, haha!


Dus binnenkort eens invullen, nu eerst al die andere leuke artikelen eens lezen! Want ik zag al en leuk artikel over leuke hebbedingetjes voor in huis :)

Groetjesss!