donderdag 27 augustus 2015

Primark shoplog!

In mei was ik voor het laatst naar de Primark geweest. Dus voor mijn gevoel was het nodig tijd om weer eens heen te gaan! Nog even lekker wat inkoopjes doen voor de vakantie en wie weet nog wat andere leuke dingetjes!

Maar helaas is het deze keer maar een kleine shoplog... Vreemd genoeg en helaas kon ik niet slagen voor broeken... Of er waren veel zwarte broeken, of alleen maar hotpants, niks ertussenin, jammer, want ik heb niet echt de bouw voor een hotpants zeg maar ;)  Maar ik ben natuurlijk niet met lege handen thuis gekomen:

Het zwarte opgevouwen hoopje is een longsleeve, €4,00. En gewaagd (voor mij): een wit shirt, mooie print en schijnt wel door, €5,00. En dan nog het grijze shirt, mooie print en dat voor €3.00.


Ohja toch nog iets voor de vakantie meegenomen: een soort wasrekje, haha ideaal, €1,00. En waar ik ook nog voor kwam: deze borstels zijn gewoon fijn, net als de elastiekjes, ook ideaal. Beide voor €1,50. En dan nog verstopt op de foto: een klein potje nagellak. Een mooie gouden kleur en zit ook goed. €1,00. Er waren ook nog meer kleurtjes in de winkel trouwens.

En ik wou nog kijken voor schoenen, maar daar was het zo chaos (zowel alles door elkaar als mensen die alles door elkaar trokken), dat ik daar voorbij ben gelopen, ook jammer, want ik hoorde later dat ze daar ook van die schoenen met zachte gel voetbed hebben zeg maar, daar had ik wel interesse in, haha! Wie weet nog ergens anders te vinden :)

Deze Primark aankoopjes heb ik gehaald in Enschede. Groetjesss!

dinsdag 18 augustus 2015

Flow nr. 5 2015

Gisteren gekocht, vandaag al bijna uitgelezen: de Flow nr. 5 :)


Ook deze keer een mooie editie met leuke dingetjes en extra's!


Zoals dit project: elke dag een opdracht 30 dagen lang om letters te leren tekenen! Oké dan zal ik waarschijnlijk niet elke dag dit kunnen doen ofzo, maar er staan echt superleuke tips in!


En dan dit nog: herinnerings-kaartjes. Er zitten kaartjes bij met tekst waar je iemands naam kunt invullen en blanco kaartjes. Met het idee om op deze manier namen van dierbare in te vullen die er niet meer zijn. Hele uitleg staat in het blad.

Dus genoeg om te lezen! En wie weet heb ik er nog iets aan als ik op vakantie ga :)

Groetjesss!

vrijdag 14 augustus 2015

De ik-hou-van-meuk tag!

Ik heb de leukste tag tot nu toe gevonden: De ik-hou-van-meuk-tag! En dan bedoelen ze met meuk de kringloop winkels, vintage dus. Hoog tijd om deze leuke tag eens in te vullen!




1. Hoe vaak ga je naar de kringloop?
Nu ik weer fulltime aan het werk ben sinds een paar maanden, niet zo vaak meer. Eerst ging ik wekelijks, maar nu toch wel 3 keer per maand, misschien 4 keer. En niet altijd koop ik iets, ook wel eens goed van mijzelf, haha!

2. Wat is je favoriete kringloop?
Ik vind de kringloop winkels van ''Het Goed'' in Emmen, Coevorden en Hoogeveen leuk! Die zijn vaak ook wel netjes. Verder heb je in deze regio wel veel andere kringloop winkels, maar sommige zijn echt zo ongelooflijke puinhoop, zoals ik laatst eens in Hoogeveen zag. Dacht ik ook even een nieuwe kringloop te hebben ontdekt, nee gewoon niet.

3. Wat is je grootste tweedehands aankoop?
Oei lastig, dat weet ik zo 1 2 3 niet. Ik voel me vaak wel happy als ik een paar mooie boeken heb gehaald! En vorig jaar had ik bij de kringloop een mooie groene broek gekocht. Die draag ik nog regelmatig en daar ben ik ook nog blij mee!

4. Op welke tweedehands aankoop ben je het meest trots?
Nou eigenlijk een beetje het bovenstaande, haha! Ook ben ik altijd nog blij met een set van pasta borden die ik eens heb gekocht.


5. Show hier je ‘trots’ : 
Nou ik ga niet borden op de foto's zetten, maar dit is een foto van een paar maanden terug van boeken die ik bijna allemaal bij de kringloop heb gehaald :)


6. Wat was het beste koopje ooit?
Kom ik weer bij die groene broek uit. Mede omdat ik die zo tegen kwam, toevallig mijn maat was en zat als gegoten! Haha ja daar was ik toen erg blij mee en nu nog steeds :)

7. Wat was je slechtste koop ooit?
Ik had toen een vest gekocht en die zat in de winkel prima, maar na 1x wassen was die erg lelijk eruit gekomen. Beetje jammer ;)

Nou dit was een kleine, maar leuke tag! Ook deze tag kwam ik tegen op deze site: Klik.

Groetjesss!

dinsdag 11 augustus 2015

Flamingo's

Ook deze zomer kom je ze tegen: vrolijke flamingo's! Wat is hier nou niet leuk aan?!


Nu had ik al een tijdje terug bij de Primark al toffe flamingo sokken gekocht, maar ik blijf toch wel een beetje fan van deze roze diertjes, dat ik op zoek ben gegaan naar andere leuke artikelen, dingetjes en spulletjes met flamingo's! En dat terwijl het niet eens mijn lievelingsdier is of de kleur roze nou mijn favoriet is... Het doet gewoon iets met je ;)


Pinterest

Pinterest 


Ebay. (wishlist item haha) 


Koekjes...


Tot je tuin bomvol :)




Ach er zijn zoveel flamingo dingen te vinden... Hopelijk ook volgende week als ik naar de Primark ga ;) En anders zijn er ook nog genoeg DIY's te vinden!

Groetjesss!

vrijdag 7 augustus 2015

Bucket list: Nieuwe talen leren!

En zo in eens... inspiratie! Iets voor de bucketlist! Dan moet ik eerlijk toegeven dat ik er niet echt eentje heb... Behalve samen met mijn vriend wat voor vakanties we willen en wat voor reizen we nog willen gaan maken. 

Maar nu iets wat ik serieus graag wil gaan doen: Nieuwe talen leren! Om eerlijk te zijn spreek ik aardig Engels en Duits. En tsja, het Nederlands. Maar welke talen lijkt mij nou mooi om erbij te leren?


Ofwel: Zweeds! Ik ben 1x in Zweden geweest, maar heb toen helaas niet veel van de taal daar meegekregen. Behalve tak (bedankt) en hej (hallo). Ik zou het mooi vinden om deze taal te leren omdat ik altijd nog graag wil emigreren en Zweden staat altijd nog (naast Oostenrijk) op mijn verlanglijstje!

Spaans! Omdat Spanje de 2e wereldtaal is en ook deze taal vind ik mooi klinken, alhoewel het tempo wel hoger ligt met spreken. 


Ook Italiaans vind ik een mooie taal om te horen! De ene zegt dat het lijkt op Spaans, alhoewel de meeste Italianen het daar niet mee eens zijn. En aangezien ik waarschijnlijk in September naar Italië ga, kan ik alvast wat meer oppikken van de taal :) Ciao!


Nee, niet zozeer om de tour de France, maar gewoon omdat ik het een hele mooie taal vind. De uitspraken klinken mooi. Of het moeilijk is, zijn de meningen nog over verdeeld. Mijn zusje bleef maar Franse woordjes in haar hoofd stampen op school, zonder succes. En een collega leerde het via een simpele taalcursus. Ik ben benieuwd!

Ook zal een extra cursus Duits of Engels ook nooit slecht van pas zijn, maar ik ben in ieder geval wel blij dat ik deze talen al wel op mijn lijstje kan schrijven. Wie weet de rest ook nog! Want ik wil wel even gaan oriënteren op internet hoe en wat met leren en een taalcursus :)

Groetjesss!



dinsdag 4 augustus 2015

What a beautiful sale!

Sale, uitverkoop, leuk voor iedereen. En juist dat ik superleuke hebbedingetjes bij de Hema tegen kwam! 



Superleuke stickers, voor Postcrossing bijvoorbeeld! Dus meteen maar even 3 velletjes meegenomen, zoals je al ziet: voor 50 cent per pakje a 2 velletjes. 

En dan nog die stempels. Ziet er ook erg leuk uit! Maar ik ben benieuwd hoe lang deze het doen, want in de winkel zag ik al een paar verpakkingen waar de stempels gigantisch hadden gelekt. Ook moet je bij deze stempels erg hard drukken om ze duidelijk op papier te krijgen. Maar ook alsnog leuke dingetjes!

Ook hebben ze daar nog veel meer artikelen laag geprijsd, zoals de wereld aan notitie boekjes en magneten, maar dit kan natuurlijk per filiaal schelen. Want deze dingetjes heb ik bij de Hema in Coevorden gekocht.

Groetjesss!